Stiri

Samsung lansează în România ultima generație de televizoare Smart TV

Samsung F7000
Samsung F7000

Samsung lansează în România generația 2013 de televizoare Smart TV. Noua generație de televizoare inteligente aduce pe piața locală ultimele inovații tehnologice, cea mai bună calitate a imaginii, noi functionalități și mai multe aplicații, oferind conținut adaptat unei game largi de preferințe. Noile Smart TV-uri vor fi disponibile la preturi ce variaza intre 1.899 lei (32 inci, HD ready) si 12.299 lei (55 inci, Full HD), in functie de diagonala si de alte caracteristici tehnice.

Prezentată în ianuarie la Consumer Electronics Show (CES), noua generație de televizoare Samsung Smart TV încorporează cele mai noi tehnologii și funcții. Platforma Samsung Smart Hub disponibilă pe generația 2013 de televizoare Smart a fost reproiectata pentru a simplifica procesul de căutare. Continutul este organizat în trei secțiuni principale, având o interfață ușor de folosit și icon-uri dinamice care facilitează previzualizarea instantanee a secțiunilor.

Aceste secțiuni sunt:

• Fotografii, Videoclipuri & Muzică – această secțiune le permite consumatorilor să organizeze conținutul cu caracter personal și fișierele existente pe televizorul Samsung Smart TV și pe alte dispozitive concetate cu acesta.

• Socializare – secțiunea afișează conținutul creat de prieteni și familie, videoclipuri populare de pe Facebook, Twitter, YouTube, precum și alte servicii de video call.

• Aplicatii – organizează aplicațiile Samsung descărcate și recomandarile pentru a ușura accesul utilizatorilor.

In plus, pentru a beneficia de cele mai noi servicii dezvoltate pentru televizoarele inteligente Samsung, consumatorii care anul trecut au achizitionat un TV din seria ES7000 sau ES8000 au la dispozitie modulul Smart Evolution Kit. Aceasta componenta se monteaza in doar cateva secunde (plug & play) si upgradeaza televizorul instant. Evolution Kit face upgrade la nivel de procesor, memorie si GPU. Astfel, platforma Smart Hub va avea 3 ecrane, versiune imbunatatita a controlului prin comenzi vocale si gesturi, precum si procesor quad core. De asemenea, gama de varf a televizorelor Smart TV din 2013 va avea, de asemenea, sloturi pentru versiunile viitoare de kit-uri Smart Evolution.

Samsung F7000

Samsung F7000

To Top