Stiri

SAPPHIRE introduce PC-ul 4×4

Vapor-X SAPPHIRE
Vapor-X SAPPHIRE

SAPPHIRE dezvoltă sisteme pentru clienți bazate pe seria G de procesoare AMD Embedded (SOC) și a doua generație de unități de procesare accelerate seria R (APU), cât și procesoare grafice integrate, ce permit dezvoltatorilor să implementeze aceste noi tehnologii la noile design-uri. SAPPHIRE este în același timp partenerul AMD de platforme embedded pentru dezvoltatorii în căutarea platformelor de evaluare.

SAPPHIRE a prezentat un PC în format de dimensiuni reduse tip ‘4×4 dotat cu procesor AMD seria G și seria grafică integrată 8000 cu ieșiri duale HDMI. Capabile de a fi populate cu modelele eKabini SOC sau familia Steppe Eagle SOC, se poate opta pentru mai multe segmente de performanțe. Având în vedere că dispozitivele Quad Core cu până la 2.4GHz eliberează 25W și necesită răcire asistată de ventilator, dispozitivele cu putere de disipare de până la 6W permit instalarea unei configurații fanless.

Form factorul SAPPHIRE 4×4 este ideal pentru sisteme Thin Client, de informații, display POS și semnal digital. Demonstrația live a prezentat conceptul Digital Signage rulând simultan și conținut video, derularea unor imagini și un ticker informational pe două display-uri HD.

Seria AMD G SOC atinge performanțe superioare per watt în clasa de microprocesoare x86 cu consum de energie redus în timpul efectuării testelor sintetice standard din industrie. Acest lucru permite obținerea unei experiențe multimedia HD și oferă o platformă de calcul eterogenă pentru procesare simultană. Arhitectura micuță SOC stabilește un nou standard pentru platformele eficiente în procesarea conținutului multimedia pentru o varietate largă de aplicații embedded.

Platforma AMD Embedded seria G oferă o experiență vizuală de înaltă definiție și capacitatea pentru calcul eterogen în timp ce menține un design cu consum redus de energie și include abilitatea de a implementa sisteme fanless ce facilitează fiabilitatea componentelor datorită lipsei de părți mobile.

Vapor-X SAPPHIRE

Vapor-X SAPPHIRE

To Top