Stiri

Sisteme audio pentru tablete

Utilizatorii de tablete și telefoane stochează muzica preferată în memoria flash a aparatului. Compresia mp3 reduce din calitatea sunetului iar difuzoarele mici nu redau sunete de calitate. Ideal ar fi ca muzica să fie stocată în format FLAC (Free Losses Audio Codec) iar sistemul audio să fie de calitate. Boxele mari și amplificatoarele sunt ideale însă atunci când acestea lipsesc din casă există și varianta compromisului.

Logitech aduce în România două noi accesorii audio ce îmbunătățesc experimentarea divertismentului pe tablete și smartphone-uri: Logitech Mini Boombox și Logitech Wireless Boombox. Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge niște note înalte. Dispune de o cameră acustică special concepută care oferă un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon încorporat emite un sunet clar.

Logitech Mini Boombox se conectează ușor la smartphone-urile populare, tablete și alte dispozitive ce suportă Bluetooth® Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). De asemenea, funcționează cu telefoane ce suportă Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Dispune de un acumulator care se încarcă prin USB și funcționează până la zece ore, un timp îndelungat în care poți asculta toate playlist-urile favorite sau în care poți vorbi toată noaptea la telefon.

Conceput pentru iPad, iPhone și iPod Touch, Logitech Wireless Boombox poate fi amplasat până la 10 metri distanță de dispozitivul tău, în funcție de utilizare și setări. Poți asculta până la șase ore folosind bateria reîncărcabilă.

Logitech Wireless Boombox este disponibil în România la un preț de 679 Lei, iar Logitech Mini Boombox este disponibil la un preț de 349 Lei.

To Top