Stiri

SIVECO România se extinde în Orientul Mijlociu

Siveco AeL eContent
Siveco AeL eContent

SIVECO România se extinde în Orientul Mijlociu, aplicațiile companiei fiind apreciate în țările din zona Golfului Persic. Compania românească a încheiat recent un acord de parteneriat cu Saudi Research & Marketing Group, pentru extinderea activităţilor companiei pe întreg teritoriul Regatului Arabiei Saudite.

Vizita de lucru pe care am întreprins-o în România ne-a prilejuit întâlniri fructuoase cu reprezentanţii SIVECO Romania. În urma acestor întâlniri am stabilit bazele unei colaborări pe termen lung, în vederea promovării produselor şi serviciilor dezvoltate de SIVECO Romania. Numu Media Holding Group deţine un potenţial uriaş de dezvoltare şi extindere, reprezentând unul dintre pilonii principali ai companiei SRMG, iar proiectele previzionate pentru domeniul educaţional, dar şi din alte sectoare sunt promiţătoare.” a declarat Dr. Azzam M. Al Dakhil, Chairman al Numu Media Holding din Regatul Arabiei Saudite.

Parteneriatul încheiat are în vedere promovarea în Arabia Saudită a soluţiilor inovatoare şi a serviciilor cu valoare adăugată oferite de SIVECO Romania în proiecte complexe de informatizare, derulate atât în domeniul public, cât şi în cel privat.

Vizita reprezentanţilor acestor instituţii de prestigiu din Regatul Arabiei Saudite confirmă extinderea internaţională a activităţilor SIVECO Romania în Orientul Mijlociu, ca urmare a succesului înregistrat în dezvoltarea unor proiecte de mare amploare în Emiratele Arabe Unite şi Oman.

Suntem onoraţi de interesul manifestat de una dintre cele mai importante companii din domeniul cercetării şi distribuţiei media din Regatul Arabiei Saudite faţă de produsele şi serviciile dezvoltate de SIVECO Romania. El reconfirmă recunoaşterea companiei noastre drept un furnizor de soluţii informatice performante, adaptate culturii şi mediului de afaceri specifice ţărilor din Orientul Mijlociu. Suntem deja prezenţi în regiune cu proiecte de mare anvergură în Emiratele Arabe Unite, Oman, Kuwait şi Iraq. Suntem foarte mândri că, şi prin intermediul acestor proiecte putem să contribuim la consolidarea prestigiului României în aceste ţări cu mare potenţial de dezvoltare” a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

Siveco AeL eContent

Siveco AeL eContent

To Top