Stiri

SKIN devine distribuitor al marcilor SanDisk, Lowepro, Velbon, Marumi si Nik Software

SKIN devine distribuitor in Romania al marcilor SanDisk, Lowepro, Velbon, Marumi si Nik Software. Brandurile enumerate sunt orientate în principal pe accesorii ce țin de industria foto. Lowepro, liderul mondial al pieței de genți și rucsace foto, va fi distribuit în exclusivitate de către SKIN, pentru prima oară în România pe canal oficial. Producătorul american oferă o gamă largă de produse create pentru transportul și protejarea aparatelor foto, a obiectivelor și accesoriilor foto.

Firma americană SanDisk este liderul pieței de memorii flash și carduri de memorie la nivel mondial. Fotografii au acces la viteze de citire de până la 60Mb/sec., în cazul cardurilor CF, până la 45MB/sec. pentru cardurile SD și la dimensiuni generoase de până la 64GB. Marumi, asemenea Nikon sau Velbon, este un producător tradițional de aparatură și accesorii fotografice din Japonia, compania fiind înființată încă în anul 1937.

Producția Marumi constă în filtre foto pentru aparatele DSLR și acoperă necesitățile optice pentru majoritatea situațiilor de fotografiere: filtre de polarizare, filtre UV, filtre de protecție, filtre de control al luminii, filtre macro, filtre colorate și filtre pentru diverse efecte optice.

To Top