Stiri

Soluție Belkin pentru controlul casei

WeMo Home

Soluțiile care controlează întreaga aparatură existentă în casă întârzie să apară din lipsa standardizărilor. Casele viitorului vor putea fi controlate cu telefonul sau tableta prin simpla atingere a ecranului. De la mașina de spălat până la aerul condiționat, fiecare aparat electric va avea o interfață de comunicații standardizată.

Belkin a lansat la CES 2012 WeMo, o linie de produse de automatizare, domestică, simplă şi modulară, ce permite controlul aparatelor electrocasnice de oriunde, folosind o aplicaţie mobilă pe un telefon inteligent sau o tabletă. Constând din două produse iniţiale, Comutatorul de control WeMo Home şi Senzorul de mişcare WeMo, WeMo este o soluţie personalizabilă de automatizare domestică, concepută să asigure utilizatorilor un control uşor al aparatelor electrocasnice şi să aducă liniştea necesară familiilor şi persoanelor ocupate care se află mereu pe drum.

WeMo funcţionează cu un sistem electric existent al locuinţei şi necesită doar o reţea Wi-Fi şi o aplicaţie gratuită pe telefonul inteligent pentru a realiza configurările şi a controla aparatele. Pur şi simplu, se cuplează Comutatorul de control WeMo Home în oricare priză electrică, apoi se conectează la acesta un aparat electrocasnic, cum ar fi o lampă. Prin intermediul aplicaţiei gratuite pentru telefonul inteligent, aparatul poate fi pornit sau oprit de la distanţă, ori poate fi programat pentru a porni sau a se opri la o anumită oră.

Al doilea produs al liniei este Senzorul de mişcare WeMo, ce funcţionează împreună cu Comutatorul de control WeMo Home pentru a face ca aparatul să reacţioneze la mişcare. Folosite împreună, WeMo poate crea un mediu casnic care să aprindă lumina când cineva intră în cameră sau să oprească lumina când nu se află nimeni în cameră.

Comutatorul de control WeMo şi Senzorul de mişcare WeMo sunt primele două produse ale liniei WeMo şi vor fi disponibile din vară la principalii comercianţi din Europa şi online pe Amazon.com. Aplicaţia gratuită WeMo va fi disponibilă pentru descărcare din Magazinul de aplicaţii (App Store) sau Piaţa Android (Android Market). Pe parcursul anului 2012 vor fi disponibile alte produse WeMo.

WeMo Home

To Top