Stiri

Sony extinde seria de căști intraaurale cu noul LinkBuds S

Căști Sony LinkBuds
Căști Sony LinkBuds

Căștile wireless intraaurale aduc profituri uriașe producătorilor, motiv pentru care beneficiază de campanii intense de promovare. Sony extinde gama de căști LinkBuds și lansează un nou model: LinkBuds S. Prin valorificarea tehnologiei senzorilor și a sunetului spațial, aceste căști oferă o experiență de audiție distractivă și captivantă în jocurile AR, cum ar fi Ingress.

LinkBuds S sunt perfecte pentru streaming de conținut pe tot parcursul zilei. Utilizatorii se pot bucura de muzică, clipuri video sau de conținutul de pe social media exact așa cum au fost gândite acestea de creatorii lor, datorită tehnologiei Sony de anulare a zgomotuluiși capabilităților de redare Hi-Res Audio.

Sony a creat aceste căști true wireless, foarte mici și foarte ușoare, cântărind aproximativ 4,8 grame, punând pe primul loc confortul utilizatorilor. Link Buds S combină o formă care se potrivește perfect cu anatomia urechii umane, cu un design ergonomic, pentru o potrivire și mai stabilă, astfel încât utilizatorii să evite disconfortul la nivelul urechii ce poate apărea în timpul experienței de audiție.

Sony colaborează cu Niantic, compania parteneră în domeniul AR audio, pentru dezvoltarea unui joc AR care poate oferi o experiență nu numai video, ci și audio. Atunci când jocul „Ingress” este experimentat alături de LinkBuds S, tehnologia de detectare și cea de sunet spațial le permit jucătorilor să se bucure de o nouă experiență în care sunetul este livrat în funcție de direcția în care se află aceștia.

Realizarea unui apel pe o stradă aglomerată sau într-o zi cu vânt puternic nu a fost niciodată mai ușoară decât acum, cu LinkBuds S, datorită tehnologiei Precise Voice Pickup, care controlează în mod optim microfoanele de pe ambele căști, cu ajutorul unei structuri special configurate în jurul acestora.

Cu ajutorul unui nou difuzor de 5mm, aceste căști compacte redau un sunet de bass profund și voci uimitor de clare în ciuda dimensiunilor acestora, evidențiind tot ceea ce este mai bun din orice gen sau tip de conținut redat. De asemenea, Integrated Processor V1 de la Sony îmbunătățește anularea zgomotului, sporește calitatea sunetului și reduce distorsiunea, pentru o audiție fără distrageri, perfectă pentru deplasările de zi cu zi în medii aglomerate.

LinkBuds S suportă noua funcționalitate Fast Pair de la Google, ceea ce face posibilă asocierea rapidă și ușoară a căștilor cu dispozitivele cu sistem de operare Android. Swift Pair facilitează, de asemenea, asocierea căștilor la laptop-urile cu Windows 11 sau Windows 10, computere sau tablete.

Sony știe cât de important este ca utilizatorii să se poată bucura de conținutul preferat pe smartphone fără ca nimic să nu interfereze cu experiența de audiție. Prin urmare, Sony a proiectat Link Buds S cu o autonomie a acumulatorului care rezistă pe întreaga durată a zilei – 6 ore cu funcția de anulare a zgomotului activată – din căști și 14 ore furnizate prin intermediul casetei de încărcare cu design elegant și compact. De asemenea, atunci când lucrurile se întâmplă rapid, o încărcare de numai 5 minute oferă o autonomie a acumulatorului de până la 60 de minute de redare.

Preț și disponibilitate

LinkBuds S vor putea fi achiziționate în trei variante de culoare: Alb, Negru și Crem, la un preț de aproximativ 899 de lei, urmând să fie disponibile de la finalul lunii mai 2022.

To Top