Stiri

Sony lansează căștile LinkBuds

Căști Sony LinkBuds
Căști Sony LinkBuds

Sony prezintă un nou set de căști in-ear (intra-aurale) cu un design de tip „open ring” ce oferă o perspectivă asupra mecanismului audio datorită transparenței sale.
Prin designul LinkBuds și folosind tehnologiile sale de detectare și de propagare a sunetului spațial, Sony și partenerii săi oferă noi experiențe de audiție, precum jocurile AR, noi experiențe de lucru de acasă, navigare sonoră AR și acces rapid la muzică.

Noul difuzor circular are centrul diafragmei deschis, în așa fel încât să ofere transparență audio, permițându-le utilizatorilor să audă foarte clar sunetele din jur, astfel încât să știe întotdeauna când cineva îi strigă în timp ce se află într-un apel sau să poată discuta cu prietenii în timp ce ascultă melodiile preferate. Noul design transformă LinkBuds în partenerul perfect pentru o gamă largă de scenarii de utilizare, inclusiv pentru lucratul de acasă, jocuri video, muzică și multe altele.

Cu o greutate de aproximativ 4 grame, aceste căști sunt o minune a procesului de miniaturizare. Spre deosebire de căștile convenționale, suprafața de protecție care acoperă diafragma difuzorului este integrată în partea superioară, economisind spațiu.

Utilizatorii pot efectua apeluri fără zgomot de fundal, pentru conversații deosebit de clare. LinkBuds integrează tehnologie precisă de captare a vocii, ce realizează o procesare avansată a semnalului vocal. Algoritmul Sony de reducere a zgomotului a fost dezvoltat utilizând Ai machine learning, folosind mai mult de 500 de milioane de mostre vocale pentru a reduce zgomotul ambiental și a reda vocea într-un mod cât mai clar. LinkBuds le permit utilizatorilor să audă ce spun persoanele din jurul lor atunci când au nevoie, chiar și atunci când atmosfera este una mai zgomotoasă.

Prezentare video Sony LinkBuds

LinkBuds suportă noua funcție extrem de utilă Fast Pair, dezvoltată de Google, astfel că utilizatorii pot să-și conecteze căștile cu dispozitivele Android fără efort. De asemenea, aceștia pot identifica locul în care și-au lăsat căștile. Swift Pair face mai rapidă și ușoară și asocierea căștilor LinkBuds cu laptopul, computerul sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10.

LinkBuds sunt perfecte pentru utilizarea zilnică. Datorită rezistenței la umiditate IPX4, stropii de apă și transpirația nu vor împiedica redarea melodiilor preferate. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de 5.5 ore de autonomie a căștilor și de încă 12 ore folosind carcasa de încărcare elegantă și compactă. Chiar și atunci când lucrurile se desfășoară rapid, o încărcare de doar 10 minute oferă o autonomie a bateriei căștilor de 90 de minute de redare.

Preț și Disponibilitate

LinkBuds vor fi disponibile în două variante de culoare, Gri și Alb, începând cu luna februarie 2022, la un preț aproximativ de 890 de lei.

To Top