Jocuri

Sony va lansa PlayStation 4 în România în data de 29 ianuarie 2014

Sony PlayStation 4
Sony PlayStation 4

Sony ține cu sufletul la gură comunitatea de gameri din România. Consola PlayStation 4 va ajunge în țara noastră pe data de 29 ianuarie 2014. Noua generaţie de console va fi comercializată la un preţ începând de la 1800 lei. Românii o vor putea cumpăra la un preț mai mic dacă au rude în Statele Unite sau dacă o vor comanda de pe site-urile externe cum ar fi Amazon.de.

PlayStation 4 va beneficia de o gamă variată de jocuri disponibilă încă din momentul lansării. Printre titlurile exclusive platformei se numără: Killzone: Shadow Fall, cel mai recent joc al francizei de success mondial, dezvoltată de Guerilla Games, sau platformer-ul KNACK proiectul lui Mark Cerny, unul dintre cei mai influenți dezvoltatori din cadrul industriei.

Sony PlayStation 4

Sony PlayStation 4

Mai mult, studiourile Sony Computer Entertainment din întreaga lume lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast și Everybody’s Gone to The Rapture. Dintre toate aceste jocuri 20 vor fi disponibile încă în primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente.

Mai mult, jucătorii vor putea să achiziționeze o serie de titluri independente (indie), precum: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (Honeyslug), Road Not Taken (Spry Fox) și Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

To Top