Stiri

Sports Interactive si SEGA pregătesc noul joc Football Manager 2014

Football Manager 2014
Football Manager 2014

Sports Interactive si SEGA Europe au dezvaluit primele detalii despre Football Manager 2014, jocul cel mai complex din punctul de vedere al gameplay-ului si al tehnologiei utilizate din intreaga istorie a faimoasei serii de simulatoare de management fotbalistic.

Cu peste 1000 de imbunatatiri si optimizari fata de varianta anterioara, FM 2014 este cea mai realista simulare de management de fotbal din toate timpurile.
Pe langa elementele imbunatatite de gameplay, FM 2014 vine cu o gama larga de inovatii tehnologice. De exemplu, jocul va fi pentru prima data disponibil si pentru sistemul de operare Linux, iar producatorii au implementat tehnologia „cloud save“, pentru ca managerii virtuali sa isi poata continua carierele din single player de pe orice computer, de oriunde din lume.

De asemenea, experienta FM a devenit chiar mai facil de personalizat decat pana acum, multumita integrarii Steam Workshop. Acest lucru le va permite managerilor sa isi creeze si sa le ofere altor jucatori acces la continut FM si experiente personalizate, cum ar fi pachete foto/sigle, competitii noi si custom si chiar si provocari in-game speciale, create cu ajutorul Challenge Editor, inclus acum in Pre-game Editor (oferit spre download gratuit).

Football Manager 2014

Football Manager 2014

„Scopul nostru a ramas neschimbat de-a lungul anilor pe care i-am dedicat productiei seriei Football Manager: sa oferim cea mai autentica si mai captivanta simulare a managementului fotbalistic, o modelare fidela a lumii reale a fotbalului, de care sa te poti bucura de oriunde din lume“, a declarat Directorul de studio Sports Interactive, Miles Jacobson. „Jucatorii pot prelua controlul asupra echipei de la orice computer, iar multumita imbunatatirilor semnificative pe care le-am adus structurii jocului, dar si elementelor nou adaugate, FM 2014 va oferi cea mai completa experienta Football Manager de pana acum.“

Elemente noi din Football Manager 2014

  • Motor 3D pentru meciuri imbunatatit
  • Latura tactica revizuita
  • Transferuri si contracte mai realiste
  • Interactiune mai sofisticata cu membrii conducerii clubului
  • Interactiune mai complexa intre personal, jucatori si managerii rivali
  • Sistem de stiri imbunatatit
  • Interfata grafica optimizata
  • Evolutie a modului Classic
  • Optiuni suplimentare pentru comunitate
  • Imbuntatatiri extinse la nivel de tehnologie

Football Manager 2014 va fi distribuit in Romania prin SKIN si va fi lansat pentru PC, Mac si Linux inainte de Craciun 2013.

To Top