Review

Spy

Un nou KIT Spy a fost lansat in China (unde alt undeva?) la pretul de 118 Euro. Kit-ul de spion este compus din o camera video wireless ascunsa intr-o sapca, un dispozitiv DVR si un card SD si, evident, toate accesoriile de conectare si alimentare. Camera video transmite wireless semnal catre DVR, iar acesta inregistreaza video pe cardul SD.

spy

Ce OferaCamera video functioneaza pe o baterie de 9V (bine camuflata in sapca), are lentile de 3,6mm, rezolutie de 320×240 si sensor CMOS 1/3.

spy kit

Ce OferaDispozitivul DVR are ecran de 2.5 inch, support TV out/in, inregistreaza la 25fps, are un acumulator lithium integrat de 1300mAh care ofera o autonomie de 2 ore in timpul intregistrarii.

Avantaje Avantaje Spy cap:
+ Solutie completa (camera video, DVR, software)
+ comunicare wireless intre camera si DVR – fara fire

ProblemeProbleme Spy cap
– rezolutie mica – recomandat doar pentru amatori
– nu e frumos sa spionezi oamenii ­čÖé

spy cap

spy in action

Stiai ca Stiai ca … spionii japonezi erau ninja? Luptatorii Ninja erau folositi atat pentru a culege informatii cat si pentru misiuni speciale (asasinate, rapiri, etc)

Interesant Interesant: Cu toate ca James Bond este cel mai cunoscut spion fictiv, criticii considera ca spionul fictiv care se apropie cel mai aproape de realitate este George Smiley (creat de John le Carr├ę)

To Top