Stiri

Surse de alimentare nJoy Rogue

nJoy Rogue
nJoy Rogue

Românii au înțeles destul de târziu că o marcă este la fel de importantă ca un mastodon industrial însă acest lucru s-a întâmplat mult prea târziu. Mai precis după ce am vândut, s-au am dărâmat cam tot ce însemna industrie prin România. Mai rămâne să așteptăm ca românii să înțeleagă că trebuie să creeze și tehnologie pe care să le-o ofere lucrătorilor la bandă.
nJoy este o marcă IT&C românească, lansată în iunie 2010 și a cărei licență exclusivă este deținută de Dai Tech SRL.

nJoy își va lărgi gama de produse existente cu o nouă familie de PSU-uri (surse) ATX de gaming, intitulată Rogue. Seria va conține trei noi modele de surse cu putere diferită, 450W, 500W, 600W și va fi disponibilă pe piața din România începând cu luna octombrie.

Seria Rogue funcționează la un nivel scăzut de zgomot de doar 21dB. PSU-urile Rogue sunt echipate cu un sistem de control termic avansat ce reglează în mod automat viteza de rotație a ventilatoarului de 12 centimetri, silențios, în funcție de temperatura de operare a sursei, temperatură monitorizată în timp real de senzorii instalați.

nJoy Rogue oferă protecție totală împotriva situațiilor de supra-tensiune (OVP), sub-tensiune(UVP), scurt-circuit (SCP), supra-încălzire (OTP), supra-sarcină (OPP).

Rogue a fost echipat cu cabluri extra lungi de 50 de centimetri pentru a facilita accesul la orice componentă din sistem, indiferent de dimensiunea carcasei. Pentru un mai bun management în interiorul sistemului cablurile sursei sunt învelite într-un manșon de plastic împletit. nJoy Rogue este lansat cu o multitudine de conectori, suficienți oricărei situații hardware: 5 x SATA, 3 x Molex, 2 x 6+2 pini PCI-Express, 1 x 4+4 pini ATX12V/EPS12V, 1 x 20+4 pini; astfel este ATI Crossfire si nVidia SLI ready.

Prețul recomandat de raft este de 184.90 lei (TVA inclus) pentru sursa Rogue 450RGE/450W, de 209.90 lei (TVA inclus) pentru Rogue 500RGE/500W și de 269.00 lei (TVA inclus) pentru Rogue 600RGE/600W.

nJoy Rogue

nJoy Rogue

To Top