Stiri

Telefoanele Lumia 950 şi Lumia 950 XL au ajuns în România

Microsoft Lumia 950
Microsoft Lumia 950

Microsoft a anunțat disponibilitatea pe piaţa locală a modelelor Lumia 950 şi Lumia 950 XL, primele telefoane care folosesc Windows 10 nativ.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL au o putere de procesare de ridicatăși sunt dotate cu ecrane HD și cameră foto PureView de 20 megapixeli cu Flash triplu LED, care înregistrează clipuri video la rezoluţie 4K. Clienţii din România pot achiziţiona vârful de gamă Lumia începând cu luna curentă de la partenerii locali, atât magazine retail, cât și prin intermediul a trei operatori de telefonie mobilă.

Atât Lumia 950, cât şi Lumia 950 XL au funcţia Continuum pentru telefoane, îmbunătăţită de accesoriul opţional Microsoft Display Dock, care poate fi achiziționat separat de la distribuitorii autorizați. Astfel, Windows 10 permite utilizatorilor să-şi folosească telefoanele ca PC-uri, conectându-le la un monitor şi transformându-le într-un ecran mai mare pentru divertisment. De asemenea, adăugând o tastatură şi un mouse, telefonul poate funcţiona ca un PC cu aplicaţii Windows 10, precum Microsoft Office și poate fi folosit, în acelaşi timp, pentru preluarea apelurilor sau realizarea altor sarcini.

Utilizatorii terminalelor premium de ultimă generaţie Lumia 950 și Lumia 950 XL se pot bucura acum de performanţă superioară. Ambele dispozitive au un ecran QuadHD AMOLED cu rezoluţie de până la 564ppi, care oferă un plus de claritate în vizualizarea fotografiilor, a clipurilor video şi a textelor, chiar şi în lumina directă a soarelui.

Tehnologia PureView de la Microsoft este încorporată în camerele foto a ambelor telefoane Lumia 950 şi Lumia 950 XL, oferind un senzor de 20MP şi Flash triplu LED. Pentru ca toate acestea să fie posibile cu un plus de rapiditate, ambele telefoane dispun de procesoare de ultimă generaţie Qualcomm Snapdragon.

În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 950 şi Lumia 950 XL de la partenerii locali sau distribuitorii autorizați, în variantele de culoare negru și alb.

Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950

To Top