Stiri

TP-Link asigură rețeaua de la East European Comic Con

TP-Link este pentru al cincilea an consecutiv partener tehnic al East European Comic Con. TP-Link furnizează pentru această ediție o rețea pregătită pentru a fi accesată de peste 1.000 de PC-uri și console, număr dublu față de evaluările inițiale. Conform estimărilor companiei, rețeaua wireless va fi accesată de până la 11.000 de dispozitive mobile (smartphone-uri, tablete, laptopuri) cu 10% mai mult în comparație cu anul trecut.

”Folosim o soluție testată cu succes și în anii anteriori, rețeaua TP-Link fiind pregătită să fie accesată de un număr cu 10% mai mare de utilizatori comparativ cu anul trecut. Rețeaua a fost construită pentru a susține peste 1.000 de stații conectate, mai mult de 250 de gameri conectați concomitent în fiecare zi și peste 11.000 de dispozitive în rețeaua wireless. În urma estimărilor din anii anteriori așteptam un volum de aproximativ 2TB de trafic de date zilnic, cu 80% mai mult ca în anii trecuți, rețeaua fiind pregatită pentru o cantitate cel puțin dublă. Ca noutăți, vom avea două locuri de desfășurare, acest lucru însemnând asigurarea transportului de date între cele două zone. În cadrul evenimentului vom întinde 8 km de cablu și vom sertiza aproximativ 1.000 de mufe.”, a declarat Sarmis Popescu, manager tehnic în cadrul TP-Link România.

În construcția infrastructurii de rețea, ce va folosi la conectarea gamerilor și partenerilor, au fost folosite 30 de switchuri cu management, Layer 2 și Layer 3 cu 28 sau 52 de porturi, cu conexiuni 10G cum este T3700G-52TQ, 10 acces pointuri și 10 routere TP-Link din gama SMB. TP-Link pune la dispoziție gratuit o rețea wireless ce va putea fi accesată de oriunde din spațiul expozițional, de către toți vizitatorii și partenerii. Pentru realizarea acesteia au fost folosite echipamente de tip EAP, modelele EAP330 și EAP320. Valoarea totală a echipamentelor utilizate în construcția rețelelor wireless și prin cablu la această ediție a East European Comic Con se ridică 90.000 RON.

Pe parcursul celor trei zile de East European Comic Con, TP-Link organizează trei turnee: Fifa 2018, HearthStone și League of Legends. Gazda evenimentului va fi Lucian IceManLucky Dinescu. East European Comic Con se desfășoară în perioada 18 – 20 mai in Pavilionul B1 al Romexpo.

TP-LINK Archer C2

TP-LINK Archer C2

To Top