Stiri

TP-Link lansează în România serviciul cloud Tapo Care

TP-Link Deco X90
TP-Link Deco X90

Sistemele de supraveghere clasice formate dintr-un DVR, sursă de alimentare, cabluri și camere sunt ieftine, pot stoca o cantitate mare de date, însă sunt vulnerabile în fața hoților. Nu puține au fost cazurile în care hoții au furat DVR-ul cu totul, proprietarul montând neglijent sistemul de supraveghere. Soluția pentru astfel de cazuri o reprezintă scrierea imaginilor în memoria internă, dar și în cloud.

TP-Link anunță lansarea în România a soluției Tapo Care, un serviciu cloud storage dedicat camerelor din gama Tapo care suportă funcții inteligente, pentru un management mai rapid și pentru a fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în locuința ta, în deplină siguranță.

Serviciul Tapo Care oferă posibilitatea stocării video în cloud timp de 30 de zile, funcția de detectare a mișcării, detectare a prezenței unei persoane, semnalarea plânsului copiilor, dar și a încălcării unei zone de intimitate delimitată anterior. Tapo Care îi ajută pe utilizatori să optimizeze experiența de utilizare a camerelor de supraveghere din gama smart home a TP-Link și să beneficieze de funcții mai avansate.

Stocare video în cloud timp de 30 de zile

Atunci când camera Tapo este pornită, toate momentele captate de dispozitiv pot fi stocate de Tapo Care, fără ca utilizatorii să se îngrijoreze cu privire la limitările în ceea ce privește spațiul de stocare. Aceștia pot verifica toate clipurile înregistrate oricum, oriunde, indiferent de statusul camerei, pentru că Tapo oferă acest serviciu de stocare în cloud și, în același timp, se asigură că intimitatea și datele utilizatorilor sunt complet protejate.

În acest an, algoritmul Tapo Care a fost îmbunătățit pentru a susține funcții mai performante, precum detectarea prezenței oamenilor, identificarea plânsului copiilor sau o zonă de securitate. Funcția de detectare a prezenței persoanelor este o actualizare a funcționalității tradiționale de detectare a mișcării, regăsită ca implementare pe multe camere de securitate standard. Astfel, utilizatorii pot monitoriza precis mișcarea persoanelor, iar notificările vor fi trimise către smartphone doar atunci când este necesar.

Preț și disponibilitate

Serviciul Tapo Care nu este gratuit. După perioada de încercare de 30 de zile, utilizatorii vor trebui să plătească un abonament. Planurile de abonament disponibile încep de la 17,99 lei lunar și diferă în funcție de numărul de dispozitive conectate și de opțiunile selectate.

To Top