Stiri

TP-Link lansează noile benzi LED Tapo L920-5 și Tapo L900-5

TP-Link Tapo L920-5
TP-Link Tapo L920-5

Benzile LED sunt disponibile în diverse configurații și culori și pot fi cumpărate de la diverse firme. Avantajul benzilor LED vândute de companii precum Xiaomi sau TP-Link este că pot fi configurate cu ușurință, cu ajutorul telefonului mobil.

TP-Link a pregătit pentru sărbătorile de iarnă o serie de produse la prețuri speciale. TP-Link anunță lansarea benzilor inteligente multicolore Tapo L920-5 și Tapo L900-5, dar și a prizei Wi-Fi mini smart cu funcția de monitorizare a consumului de energie, Tapo P110, pentru distracție și eficiență în acest sezon. Acestea pot fi utilizate în scenarii multiple, de la montarea pe spatele televizorului, pentru mai multă profunzime, până la înfrumusețarea setup-ului de gaming sau a locului de machiaj, la animarea petrecerilor de sărbători sau pentru relaxarea dinainte de culcare.

Tapo L920-5 și Tapo L900-5 oferă peste 16 milioane de culori și, cu ajutorul LED-urilor de înaltă calitate, ies în evidență, fiind cu 20% mai strălucitoare și rezistând cu 50% mai mult decât alte dispozitive de acest tip.

Benzile luminoase au o durată de viață aproximativă de 50.000 de ore și se conectează direct la rețeaua Wi-Fi, fără să necesite un hub sau alte echipamente suplimentare. În plus, oferă și posibilitatea de a salva setările potrivite fiecărei activități, creează programe predefinite pentru a activa luminozitatea și culoarea în funcție de preferințele utilizatorului și poate fi controlată foarte simplu cu ajutorul Google Assistant sau Amazon Alexa. Benzile pot fi achiziționate la un preț recomandat de 192,99 Lei pentru Tapo L920-5 și 139,9 Lei pentru Tapo L900-5, din magazinele retailerilor parteneri.

TP-Link Tapo L900 5 unboxing

To Top