Stiri

TP-LINK prezintă routerul Archer C9 cu noul standard wireless AC

TP-LINK Archer C9
TP-LINK Archer C9

TP-LINK lansează o gamă nouă de dispozitive wireless pentru birouri mici și spații de locuit în cadrul salonului de electronice Computex, târg ce se derulează în perioada 3 – 7 iunie 2014 la Taipei (Taiwan).

Unul dintre cele mai așteptate produse, routerul AC 1900 Archer C9, extinde gama de routere wireless bazate pe noul standard 802.11ac, oferind utilizatorului o viteză de transmitere a datelor de până la 1,9Gbps, cu 1,3Gbps în banda de 5GHz și 600Mbps pe canalul de 2,4GHz.

Funcția de optimizare a transmisiei de date permite utilizatorului să obțină cel mai bun semnal, indiferent de poziția față de router, în timp ce rata de transfer NAT WAN-LAN poate atinge până la 900Mbps. Portul USB 3.0 ultra-rapid asigură partajarea de imprimante, dar și de conținut video, iar aplicația TP-LINK Tether, pentru iOS și Android, oferă utilizatorilor cel mai simplu mod de accesare, gestionare și partajare a resurselor și dispozitivelor conectate la rețea.

TP-LINK lansează, de asemenea, noi soluții de conectare mobilă, routerul LTE portabil TP-LINK M7350 oferind o viteză wireless de până la 150Mbps. Tehnologia LTE Cat4, alături de benzile de 2,4GHz/5GHz, permit utilizatorului să beneficieze de o experiență de navigare online fluidă și plăcută. Cu un spațiu de stocare de până la 32GB, dispozitivul poate fi utilizat ca HDD wireless portabil, al cărui conținut poate fi accesat prin intermediul unui cablu USB sau Wi-Fi.

TP-LINK Archer C9

TP-LINK Archer C9

To Top