Stiri

TRAXDATA RS-MMC si in Romania

Gradul sporit de fiabilitate, precum si raportul calitate-pret pe care Traxdata este in masura sa il ofere clientilor sai sunt recunoscute si atestate la nivel international. Iar din aceasta luna, gama de carduri de memorie Traxdata, disponibila si in Romania prin intermediul distribuitorului autorizat Star Print, capata o noua valoare cu noul card Traxdata RS-MMC.

Cardurile de memorie Traxdata se constitue in solutii perfecte pentru oamenii aflati in permanenta in miscare, transformandu-se in accesorii esentiale ale activitatii contemporane. Pe masura ce tehnologia moderna avanseaza devenind din ce in ce mai accesibila unui numar cat mai mare de utilizatori, Traxdata – Lider Mondial in Calitate, Tehnologie si Inovatie -, vine in intampinarea nevoilor acestora cu o gama extinsa de solutii de stocare digitala.

Cea mai noua aparitie in acest sens o constituie cardul Traxdata RS-MMCÖ (Reduced Size MultiMediaCardÖ) – solutie de stocare de dimensiuni reduse ce permite pastrarea imaginilor, melodiilor, jocurilor si fisierelor video in telefoane mobile.

Pe langa telefoanele mobile aceste carduri pot fi utilizate in cadrul PDA-urilor, smartphone-urilor sau MP3 Player portabile. Traxdata RS-MMC este un card sigur, ce nu necesita surse de energie auxiliare pentru stocarea informatiilor. Desi de dimensiuni foarte mici (18mm x 24mm), structura sa este solida, asigurand integritatea cardului pe o perioada indelungata.

Cardul Traxdata RS-MMCÖ este disponibil insotit de un adaptor ce permite de asemenea utilizarea sa in cadrul dispozitivelor compatibile MMC standard. Concepute pentru a oferi performante maxime la costuri minime, aceste carduri consolideaza politica Traxdata de a oferi raspunsuri concrete la nevoile actuale de stocare.

Ľ Capacitati disponibile: 128MB, 256 MB, 512 MB
Ľ Pretul variaza in functie de capacitate
Ľ Voltaj: 1.7V – 1.95V / 2.7V – 3.6V
Ľ Garantie: 2 ani
Ľ Compatibil cu: modele de telefoane Motorola, Nec, Samsung, Nokia, Orange, Sagem, Siemens
* (pentru lista completa accesati www.star-print.ro – Suport Tehnic)

Despre Traxdata
Traxdata este una dintre cele mai de succes cinci marci europene in domeniul mediilor de stocare, cu vanzari de peste 25 de milioane de unitati pe luna. Ritek, cel mai puternic furnizor de produse optice, este si producatorul produselor Traxdata. Portofoliul Traxdata include: CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, mape pentru discuri, carduri de meorie, cartuse inkjet compatibile si aplicatii de stocare portabile. Pentru mai multe informatii vizitati www.traxdata.com.

Despre Star Print
STAR PRINT este una dintre cele mai importante companii in domeniul importului si distributiei de consumabile pentru birou (riboane, cartuse pentru imprimante inkjet si laserjet), mediilor de stocare (CD, DVD, dischete, casete de stocare date, carduri de memorie), casetelor video si audio pentru consumatorii casnici sau profesionali (VHS, S-VHS, Betacam SP, DV-Cam, DAT). Reprezentant autorizat in Romania: Traxdata, BenQ Media, Maxell, E-PRO, Sony, si nu numai.

To Top