Stiri

Twitter prin SMS

Vodafone face inca un pas in lumea retelelor sociale si ne ofera posibilitatea de a primi gratuit mesaje Twitter prin SMS !

Twitter prin SMS

Clientii serviciului pot opta sa primeasca notificari doar de la anumite persoane pe care le urmaresc si pot stabili si intervalul orar in care primesc mesajele.
De asemenea, utilizatorii serviciului Vodafone Internet pe mobil pot posta mesaje in reteaua de socializare Twitter prin intermediul site-ului de mobil Twitter sau prin intermediul SMS-ului.

Activarea noului serviciu se face prin trimiterea unui mesaj cu textul “START” la numarul 89338 (TWEET), sau din setarile contului de Twitter, la sectiunea „Mobile”. Actualizarea status-ului de pe Twitter se face printr-un SMS ce contine postarea la acelasi numar, 89338, la un tarif de 5 eurocenti (+ TVA) pe mesaj.

Toate notificarile SMS pe care le primeşti de la 89338 sunt gratuite. Poţi primi cel mult 500 de notificări SMS pe lună. Dacă depăşeşti această limită nu vei fi tarifat, însă nu vei mai primi alte notificări SMS în luna respectivă. Toate mesajele pe care le trimiţi la numărul 89338 costă 0.06 Euro (TVA inclus) dacă ai abonament sau 0.05 Euro credit dacă ai cartelă reîncărcabilă. Acest tarif se aplică indiferent dacă ai mesaje incluse din abonament sau mesaje din extraoptiuni.

Vei primi prin SMS schimbările de status şi mesajele directe de la prietenii pe care ai ales să-i urmăreşti şi de pe mobil. Aceste notificări vor veni de la numărul 89338.
Poţi să îţi schimbi statusul pe Twitter trimiţând un SMS la 89338 cu noul status. Găseşti aici lista completă a comenzilor text.

To Top