Stiri

UPC nu va factura pachetul Extra Fotbal fără acordul prealabil şi explicit al clienților

După o serie de știri neplăcute pentru clienții UPC, compania vine cu precizări menită să clarifice lucrurile.
În luna iunie, UPC a anunţat achiziţionarea drepturilor de retransmisie, pentru următorii 5 ani, a celor două canale care vor difuza, în proporţie echilibrată, meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii – Look TV şi Look Plus. Din dorinţa de a oferi clienţilor noştri acces la cele mai importante competiţii fotbalistice din România, UPC a achiziţionat drepturile de retransmisie, cunoscând interesul crescut al clienţilor pentru fotbal.

Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi, UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus. Menţionăm că cele două canale şi-au modificat începând cu luna iulie conţinutul difuzat, acesta fiind în prezent preponderent sportiv, şi că celedouă competiţii sportive principale difuzate, Cupa Ligii şi Liga 1, încep în această lună – Cupa Ligii a debutat deja pe 16 iulie, iar Liga 1 va începe pe 25 iulie.

În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (A.N.P.C.), pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întâmpinarea intereselor consumatorilor, venim cu următoarea clarificare.

Pachetul opţional Extra Fotbal va fi tarifat de UPC doar cu acordul prealabil, clar şi explicit al clienţilor noştri. După expirarea perioadei gratuite, UPC nu va aplica tariful de 10 lei pe lună, TVA inclus, decât în cazurile clienţilor care şi-au manifestat dorinţa de a avea această opţiune în abonament. În ceea ce priveşte clienţii care nu îşi manifestă interesul explicit pentru opţiunea Extra Fotbal sau ne comunică faptul că nu doresc acest pachet, aceştia vor avea aceeaşi valoare a facturilor.

Chinafotbal

To Top