Stiri

UTOK Dorel 2 rezistă la șocuri, apă și praf

UTOK Dorel 2
UTOK Dorel 2

Familia gadget-urilor rugged se mareste prin lansarea telefonului UTOK Dorel 2, cea mai simpla solutie de comunicare Dual SIM, cu standard de protectie IP68 si autonomie de pana la 7 zile.

UTOK Dorel 2 imbina simplitatea utilizarii unui telefon “candy bar” cu standardul IP68, ce poate face fata celor mai solicitante medii de lucru. Invelisul din material rezistent protejeaza complet impotriva particulelor de praf, a socurilor mecanice provocate de caderi de pana la un metru si a imersiei in apa cu o adancime de pana la 3 metri. Noul UTOK Dorel 2 pune accent pe comunicare, asa ca autonomia este asigurata de o baterie de 2000 mAh, ce ofera pana la 15 ore de convorbiri si pana la 330 de ore in modul stand by.

“UTOK Dorel 2 este prima noastra incursiune in lumea telefoanelor feature si reprezinta solutia pentru cei ce pun convorbirile telefonice si siguranta deplina pe primele locuri. De aceea, UTOK Dorel 2 ofera standardul de protectie IP68, cel mai performant din actuala gama de produse UTOK, dar si o baterie ce asigura pana la 7 zile de utilizare. In plus, UTOK Dorel 2 este echipat cu tehnologia Dual SIM, avand acoperire pe toate frecventele utilizate in prezent de operatorii de telefonie mobila. Suntem convinsi ca, prin simplitatea si nivelul crescut de protectie oferite, UTOK Dorel 2 va fi telefonul perfect pentru clientii cu cele mai solicitante conditii de lucru”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Functionalitatea noului UTOK Dorel 2 este extinsa prin ecranul de 2”, cu rezolutie 176 x 220 pixeli, lanterna usor de utilizat, conectivitatea microUSB, slotul microSD, echiparea cu Radio FM si Bluetooth 2.0 si prin camera foto de 0.3 megapixeli.

UTOK Dorel 2 este disponibil in cadrul magazinelor partenere, la pretul recomandat de 299 lei.

UTOK Dorel 2

UTOK Dorel 2

To Top