Stiri

Veste buna pentru Clientii Vodafone Passport

Clientii Vodafone Passport platesc mai putin pentru apelurile in roaming

Vodafone Romania anunta reducerea taxei de conectare a apelurilor in roaming pentru clientii sai care utilizeaza optiunea Vodafone Passport in statele europene.

Incepand din 16 iunie 2007, clientii Vodafone Passport care calatoresc in Europa vor beneficia de o taxa de conectare pentru fiecare apel de 0,99 USD (fara TVA), redusa de la 1,20 USD (fara TVA). Convorbirile se taxeaza, conform planurilor tarifare existente.


Veste buna pentru Clientii Vodafone Passport Logo

Vodafone Passport ofera romanilor care calatoresc in strainatate o valoare de utilizare fara egal si economii substantiale. Spre exemplu, un abonat Vodafone Romania, cu abonament Vodafone Standard, care calatoreste in Spania si foloseste reteaua Vodafone Spania, va plati 1.55 USD pentru un apel de 4 minute catre reteaua Vodafone Romania sau retelele nationale din Romania.

Vodafone Passport este o optiune de roaming care poate fi activata gratuit de catre clientii serviciului standard de roaming. Vodafone Passport le permite clientilor aflati in roaming sa efectueze apeluri la tarifele lor nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel. Avantajul major al optiunii Vodafone Passport este ca pe masura ce durata apelului creste, tariful mediu al convorbirii scade.
Anul acesta, Vodafone Romania a extins numarul de retele Vodafone si retele partenere in care clientii sai pot beneficia de Vodafone Passport la 29, adaugand Bulgaria si Turcia.

Vodafone Passport este disponibil acum in urmatoerele tari/retele: Vodafone Albania, Mobilkom Austria, Proximus Belgia, Mobiltel Bulgaria, Cytamobile-Vodafone Cipru, Vodafone Cehia, TDC Mobile Danemarca, Swisscom Elvetia, Elisa Estonia, Elisa Finlanda, SFR Franta, Vodafone Germania, Vodafone Grecia, Vodafone Irlanda, Vodafone Italia, Bite Letonia, Bite Lituania, Lux GSM Luxembourg, Vodafone Malta, Vodafone Marea Britanie, Vodafone Olanda, PLUS GSM Polonia, Vodafone Portugalia, T-Mobile Slovacia, Simobil Slovenia, Vodafone Spania, Telenor Suedia, Vodafone Turcia, Vodafone Ungaria – in Europa si Vodafone Australia, Vodafone Noua Zeelanda si Softbak Mobile Corporation Japonia in restul lumii.
Pentru apelurile in roaming efectuate din retelele Vodafone Australia, Vodafone Japonia si Vodafone Noua Zeelanda, taxa de conectare/apel ramane la valoarea de 2.40 USD (fara TVA).

To Top