Stiri

Vezi de unde poți cumpăra bilete pentru DreamHack București 2013!

Pregătirile pentru DreamHack București 2013, cel mai mare eveniment de gaming din România, sunt în toi. Biletele pentru DreamHack București 2013 s-au pus în vânzare şi pot fi achiziţionate de pe shop.computergames.ro, dar şi de pe Bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio, precum şi în reţeaua de magazine Germanos. Evenimentul, organizat de Computer Games, site-ul numărul 1 de jocuri din România, şi susţinut de Romtelecom, se va desfăşura pe 14 și 15 septembrie, la Sala Polivalentă.

Cei care îşi doresc să participe la cel mai mare eveniment de gaming din România, ca spectatori, pot achiziţiona bilete pentru o zi sau două, la preţurile de 34,99 lei sau 49,99 lei. De asemenea, aceştia pot cumpăra bilete de intrare pentru ambele zile la pachet cu un tricou special creat pentru DreamHack Bucureşti 2013 (89,99 lei) sau în zona VIP, pentru 299,99 lei.

Totodată, cei care vor să participe în turneele 1 vs. 1 la League of Legends sau Dota 2 îşi pot achiziţiona bilete la preţul de 82 lei. Mai multe detalii despre serviciile incluse în preţul biletelor pot fi găsite şi pe site-ul evenimentului, Dreamhack.ro.

Pentru a treia oară în România, spectatorii îi vor putea urmări pe cei mai buni gameri ai lumii în competiţii de StarCraft 2, Counter-Strike: Global Offensive şi League of Legends, dotate cu premii ce depășesc suma de 200.000 lei.

O noutate a evenimentului este aceea că vor exista competiții și pe console și pe telefoane mobile. În plus, spectatorii prezenţi la DreamHack Bucureşti vor putea participa şi ei la concursuri de sport electronic. Peste 200 de jucători de top din peste 20 de ţări sunt aşteptaţi să-şi dovedească talentul într-o atmosferă incendiară, în faţa a peste 10.000 de spectatori.

Dreamhack 2009

To Top