Stiri

Videoconferințe Evolio

Evolio Aria
Evolio Aria

Televoice, compania înființată de Liviu Nistoran, a lansat o platformă Cloud de comunicaţii unificate şi videoconferință. Costurile foarte scăzute, investiţia iniţială zero şi compatibilitatea cu orice tip de dispozitiv fac din acest serviciu prima formulă cu adevărat accesibilă companiilor mici şi mijlocii, în utilizarea comunicaţiilor video profesioniste.

Evolio oferă un soft care odată instalat pe tabletă, smartphone, PC, notebook sau orice alt dispozitiv, îţi permite să accesezi, prin Internet, sistemul de videoconferinţă.

Marele avantaj competitiv, însă, este facilitatea de conferintă cu mai mulţi participanţi, care permite conectarea a până 60 de participanţi simultan.

“Marcăm astăzi o premieră absolută nu numai în România ci şi în Europa de Est. Suntem în plină tranziţie a erei Post PC: de la Servere de companie la Stocare în Cloud, de la zeci de Softuri şi licenţe aferente unei statii de lucru, la Aplicaţii ca Serviciu. A sosit momentul să spunem la revedere centralelor telefonice şi sistemelor scumpe de Videoconferinţă. Astăzi, Evolio pune un steag pe terenul tehnologiei de vârf: Sistemul de Comunicaţii Cloud, un sistem de comunicaţii unificate, accesibil, simplu de utilizat şi compatibil cu cele mai variate tipuri de dispozitive” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Infrastructura de comunicaţii Cloud a fost dezoltată în parteneriat cu leaderul mondial în soluţii de VideoConferinţă, Polycom INC, în urma unei investiţii de 500 000 Euro.

Preţurile pentru utilizarea sistemului pornesc de la 15 Euro pentru tablete şi smartphone şi ajung până la 45 Euro pentru terminalele de videoconferinţă HD.

Evolio Aria

Evolio Aria

To Top