Stiri

ViewSonic ne propune proiectorul Smart LED X100-4K

ViewSonic Smart LED X100-4K
ViewSonic Smart LED X100-4K

ViewSonic ne propune un nou proiector cu rezoluție 4K pentru home cinema. Noul model este disponibil în Europa din luna iunie 2020.

Smart LED X100-4K combină rezoluția 4K și iluminatul cu sursă LED cu funcționalitatea de streaming pentru a vedea filme fără a mai fi nevoie să le descarci înainte. Designul îi permite montarea în tavan, în orice living sau într-o sala dedicată de home theater.

Imaginile rămân vii și clare la o luminozitate de 2.900 de lumeni, cu compatibilitate Rec. 709 și o rezoluție 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli. Proiectorul are difuzoare încorporate și poate proiecta imagini cu diagonala de până la 300 inchi. În practică, această diagonală nu va fi folosită din diverse considerente. Modurile de zi și de noapte certificate ISF (Imaging Science Foundation) permit optimizarea culorilor atât în medii luminoase, cât și în întuneric.

Cu aplicația vCastSender, dispozitivele mobile (cum sunt telefoanele și tabletele) se pot transforma în telecomandă pentru proiector. Aplicația vCastSender, este compatibilă cu iOS 8.0 și versiunile ulterioare, precum și cu Android OS 5.0 și versiunile ulterioare. O interfață integrată Smart TV permite redarea filmelor și emisiunilor TV preferate de pe Netflix, YouTube și multe alte servicii similare. De asemenea, puteți transmite conținut multimedia de pe dispozitivele mobile prin WiFi.

Proiectorul are două porturi HDMI și poate afișa imagini 3D de pe playerele Blu-ray 3D. Imaginile 3D pot fi vizualizate cu ochelari speciali, care pot fi ViewSonic PGD-350, sau cu orice altă marcă de ochelari 3D compatibili.

Proiectorul LED ViewSonic X100 4K UHD

To Top