Stiri

ViewSonic asigură suport QHD pentru noua generație de console

ViewSonic oferă suport pentru monitoare QHD pe PS5
ViewSonic oferă suport pentru monitoare QHD pe PS5
(CREDIT: ViewSonic)

ViewSonic, lider global pe piața soluțiilor de afișare, a prezentat lista soluțiilor vizuale care susțin pasionații de jocuri pe console. Odată cu lansarea noii console PS5 și a eliminării suportului pentru redare la rezoluția 1440p, jucătorii s-au văzut puși în fața unei probleme delicate. Conform Sony, utilizatorii nu vor putea reda semnal 1440p nativ, punându-se în acest fel accent pe cei care folosesc televizoare 4K. Pentru jucătorii care se joacă atât pe PC, cât și pe console și folosesc în acest scop monitoare QHD, rezultatul este o reducere a rezoluției la 1080p, fără nicio soluție viabilă de a beneficia de jocuri la rezoluție mai mare folosind echipamentul hardware existent.

Pentru a le asigura pasionaților de jocuri cea mai bună experiență posibilă, ViewSonic a optimizat câteva monitoare QHD să permită redarea de semnale 4K la rezoluție QHD, fără niciun fel de eforturi suplimentare din partea utilizatorilor. În acest fel, jucătorii vor beneficia de cel mai bun gameplay, fără a fi nevoiți să apeleze la artificii sau soluții software complicate.

Lista monitoarelor ViewSonic compatibile

  • Elite XG270QC
  • Elite XG270Q
  • VX2768-2KPC-mhd
  • VX3268-2KPC-mhd
  • VX2705-2KP-mhd/VX2768-2KP-mhd
  • XG2705-2K

ViewSonic demonstrează astfel că se dedică susținerii pasionaților de jocuri din întreaga lume, fiind lider în dezvoltarea de tehnologii pentru gaming.

To Top