Stiri

Vodafone Vs Dan Dragomir

Dan Dragomir a avut o experienţă tare neplăcută cu băieţii de la Vodafone. Şi pentru că cei de la Vodafone ar trebui să audă această întâmplare am să o relatez şi aici. Poate totuşi cineva de la PR-ul Vodafone ne dă şi un răspuns…

Vineri, descopar ca mi-am pierdut un telefon. O fericire pentru oricine. Sun la Vodafone si blochez numarul, aflu ce si cum si ma hotarasc sa merg azi la Unirii sa rezolv. Daca tot ma duc, zic eu, sa trec si numarul pe firma, ca nu am timp sa mai fac alte plimbari. Iau o geanta de acte si la 11-05 eram la magazinul din Unirii. Celebrul magazin cu numere de ordine. Vad acolo “Schimbare SIM”, imi iau numar si stau la coada. Nu a durat foarte mult (eram in culmea extazului, imi promisesem sa transmit felicitari, etc) si ajung la consultant. Buna ziua, buna ziua. Am blocat SIM-ul, vreau unul nou si vreau sa il schimb pe firma. A-haaa, mmm. Pai sa stiti ca pe firma nu e bine schimbare, ci transfer de responsabilitate. OK, zic, lasa ca iau alt numar de ordine. Ridic SIM-ul nou si iau numar de transfer. Stau la coada de ma satur. Aveam nr. 172, stau o ora si 45 si era 168. Stau ce stau si se face 170. Apoi, 171, 173, 178, 184. Era aproape ora unu. Ma duc la un alt consultant, care freca menta pe acolo. Cel putin doi, la biroul 008 si 007 frecau menta cu spor la ora aia, cu magazinul supra-aglomerat.

Zic, am 172, trebuia sa fiu preluat dupa 171. Ati fost pe panou? zice 007 . Nu, a fost 171 si apoi 173. Pai daca nu sunteti pe panou stati si asteptati. Mai stau, dau trei telefoane plin de nervi si se afiseaza pe panou. Am nimerit la nr. 003, un baiat foarte vesel. Ii dau actele si ii zic: vreau sa trec numarul pe firma. Cine e titular? Eu Cine e administatorul? Eu. Se uita pe acte: Nu se poate. Cum? Pai nu se poate, pe linga Certificatul de Inregistrare imi trebuie CIF. (Pentru cine nu stie pe Certificatul de Inregistrare la Reg.Com. se afla si numarul de CUI, care acum a fost botezat CIF). Intreb: cum CIF, asta nu este numarul pe care il vezi in fata ochilor, cu RO inainte? Ba da, recunoaste el, acesta este, dar imi trebuie in original. Certificatul era cel in original, asa ca zic: pai nu il vezi pe Certificat cum arata, e original nu? NU. Imi trebuie pe foaia lui separata, “aia mica”. Domn’e zic, vezi ca exista firma, iti trimit ulterior orice alt document vrei tu, am stat doua ore, nu ma pune sa vin iar. Nu se poate.

Plec de nervi si revin. Zic: seful tau e prin zona? Nu, nu este in week-end. Are liber. Cineva la reclamatii? Sunati la *222.

Multumesc. Am sa desfiintez acest abonament si am sa imi fac la Orange numai de al naibii.

To Top