Download

Volvo – The Game

Volvo – The Game este un joc oferit gratuit de Volvo. Evident ca este realizat cu scopul de a promova noul concept Volvo S60.

Utilizatorii pot alege intre Volvo C30, Volvo S40, Volvo 850 si Volvo 240 Turbo Group A.

Volvo - The Game

Jucatorii vor avea posibilitatea sa alinieze la start oricare dintre aceste masini si sa le ghideze pe doua piste de intreceri,detaliat si realist construite. Pot fi alese Gothenburg Eco Drive Arena din Göteborg, Suedia sau pista Chayaka din apropierea Kievului, in Ucraina.

Volvo - The Game

In afara optiunilor legate de traseu, jucatorii pot alege si gradele de dificultate ale cursei. Volvo – The Game ofera trei grade diferite de dificultate – atat pentru novici, cat si pentru cei mai experimentati gameri. Clasamentele si premiile puse la bataie vor fi constant publicate pe site-ul oficial al Volvo Cars.
Volvo – The Game este disponibil in limba engleza, franceza, germana, italiana si spaniola si poate fi activat doar pe platforma de PC.

Volvo – The Game download gratuit

InteresantInteresant: Volvo C30 va participa anul acesta la Swedish Touring Car Championship. Volvo – The Game este de altfel singurul joc de curse cu masini din lume care pune la dispozitia utilizatorilor traseul ucrainean Chayaka.

To Top