Stiri

Windows 10 Anniversary Update

Satya Nadella - CEO Microsoft
Satya Nadella - CEO Microsoft

Microsoft aduce în atenția utilizatorilor detalii legate de actualizarea aniversară Windows 10, care este disponibilă începând de astăzi clienților din întreaga lume.
Odată cu noile specificații și inovații aduse de această actualizare aniversară, Microsoft anunță și lansarea unei serii săptămânale de videoclipuri numită „This Week on Windows” (TWOW), prin care vor fi prezentate ultimele noutăți, aplicații și sfaturi despre sistemul de operare Windows.

Windows 10 Anniversary Update

Primul episod din serie poate fi urmărit mai sus, pentru o prezentare de ansamblu a specificațiilor și inovațiilor aduse de noul update, printre care:

Windows Ink combină funcționalitatea Windows cu ergonomia folosirii unui stilou, dând utilizatorului posibilitatea să scrie pe dispozitiv așa cum scrie pe hârtie, creând notițe, desenând pe o tablă și transpunându-și cu ușurință gândurile analogice în lumea digitală.

Îmbunătățirea securității cu Windows Defender și Windows Hello în aplicații si site-uri.

Microsoft Edge aduce o eficientizare sporită a energiei PC-ului pentru a obține maximum din durata de viața a bateriei precum și introducerea pentru Edge a extensiilor ca Pinterest Pin It Button, Amazon Assistant, AdBlock, Adblock Plus și LastPass – pentru a ajuta la personalizarea experienței de navigare (browsing) a utilizatorului.

Cortana va fi disponibilă și în timpul lock screen-ului astfel încât utilizatorul poate pune întrebări, asculta muzică din PC sau stabili o întâlnire fără a mai debloca dispozitivul. De asemenea, Cortana va fi disponibilă pe Xbox One ( în S.U.A. și Marea Britanie).

Noul Windows Store aduce în același loc aplicațiile Windows și Xbox, devenind o librărie completă de aplicații atât pentru serviciu, cât și pentru timpul liber.

Inovații de ultimă oră care permit profesorilor să instaleze simplu și rapid toate instrumentele necesare activităților uzuale oricărei școli moderne – cum ar fi noua aplicație de examene care permite crearea unui mediu securizat de testare academică bazat pe browser-ul de web.

Cu peste 150 de optimizări de funcționalitate aduse duratei de viață a bateriei, Windows 10 Anniversary Update aduce îmbunătățiri semnificative în funcționarea și anduranța PC-ului. Pentru mai multe informații, poți vizita această postare pentru a afla cum poți să instalezi actualizarea aniversară Windows 10.

To Top