Stiri

Wonderbook: Book of Spells în limba română

Wonderbook: Book of Spells

Piața de jocuri din România nu este foarte atractivă pentru marile studiouri din cauza pirateriei crescute și a prețurilor mari practicate de retaileri.
Book of Spells, dezvoltat de SCE London Studio în colaborare cu J.K.Rowling este primul titlu care utilizează în premieră inovatoarea tehnologie Wonderbook, un concept care transformă lumea din jurul tău, prin îmbinarea tehnologiei PlayStation Move cu realitatea augmentată. Acest prim rezultat al parteneriatul dintre Sony şi Pottermore, pagina web free-to-use al J.K Rowling, construieşte o experienţă online unică în jurul cărţilor Harry Potter.

“Wonderbook: Book of Spells este cea mai bună metodă prin care un “încuiat” poate interacţiona cu o carte de vrăji”, a declarat celebra autoare, J.K. Rownling. “A fost deosebit de distractiv să lucrez cu Sony, să aducem la viaţă cele mai cunoscute vrăji şi să prezentăm istoria lor. Acest dispozitiv interactiv reprezintă o experienţă nemaiîntâlnită.”
“Parteneriatul dintre J.K.Rowling şi Sony, Sony Computer Entertainment în special, este unul de care eu personal sunt foarte mândru”, a declarat Andrew House, Preşedinte şi Group CEO al SCE. „Am reuşit să combinăm unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria divertismentului cu cea mai iubită serie de cărţi pentru copii din istorie. Suntem convinşi că Wonderbook: Book of Spells va revoluţiona modalitatea prin care se transmit poveştile şi suntem mândri că tehnologiile Playstation pot face ca universul Harry Potter mai interactiv, în modalităţi extrem de interesante.”

Wonderbook: Book of Spells

To Top