Stiri

X-Mini Rave redă fidel și emisiunile radio

Noile difuzoare X-Mini Rave în formă de capsulă duc la un nou nivel calitativ sunetul redat de pe dispozitivele electronice portabile (telefoane, tablete, netbookuri etc). Acestea dispun de un acumulator intern Li-Ion (550mAh) cu o autonomie generoasă, reîncărcabil comod prin interfața mini-USB.
O simplă apăsare de buton declanșează căutarea posturilor FM, utilizatorul putând comuta între modul audio și modul radio. Sistemul proprietar SIRA furnizează calitatea extraordinară a recepției radio, fără a necesita vreo antenă externă.

Secretul X-Mini Rave constă în difuzoarele de 40mm cu membrană din cauciuc și în acumulatorul intern ce furnizează energia necesară. În plus, difuzoarele integrează un receptor FM și un ecran LCD pentru stabilirea frecvențelor. X-Mini Rave preia sistemul „Buddy-Jack”, care permite inter-conectarea unui șir infinit de boxe X-Mini în scopul amplificării puterii audio. Recordul actual este de 1000 de boxe X-Mini înlănțuite.

Modelul X-Mini Rave a ajuns și pe piața românească, fiind disponibil prin intermediul distribuitorilor VHCI. Prețul în magazinul de portofoliu Fungadgets.ro este 189 lei (TVA inclus).

To Top