Stiri

Xerox ColorQube 9200 cu cerneala solida

Imprimantele Xerox cu cerneală solidă au atras atenția ziariștilor încă de la lansarea lor în România. ColorQube 9200 este o imprimantă în format A3, foarte complexă, cu un cost inițial mare dar care nu utilizează clasicele cartuș laser color. Tehnologia a reprezentant o noutate pe piața locală, colorile fiind disponibile în cuburi solide ce sunt mai apoi topite pentru a fi folosite. Impactul asupra mediului înconjurător este minim, cubul de cerneală fiind în totalitate folosit, neexistând un consumabil care să fie aruncat la gunoi.

„Beneficiile oferite de ColorQube s-au regăsit în creşterea productivităţii afacerilor clienţilor noştri şi ale clienţilor acestora prin reducerea semnificativă a costurilor imprimării color şi în descoperirea de noi oportunităţi de business. Vânzările de ColorQube pe piaţa locală poziţionează România în top 3 ţări din regiune, modelul eficient de imprimare color la costuri aproape egale cu cele de printare alb-negru fiind foarte apreciat de clienţi. De asemenea, eficienţa cernelii solide şi impactul foarte scăzut asupra mediului au fost alte beneficii remarcate de aceştia”. a declarat Victor Tătaru, Office Solutions Marketing Manager, Xerox România şi Republica Moldova.
Echipamentele au fost lansate în ianuarie 2010, ColorQube 9200 fiind o alternativă la imprimantele laser color.Xerox ColorQube 9200

To Top