Stiri

Xerox cu tehnologie HI-Q LED

Xerox, compania care se indentifică pe piața românească cu mașinile de copiat, a lansat un multifuncțional ce integrează o tehnologie denumită HI-Q LED. Din punct de vedere tehnic, lucrurile nu stau foarte diferit față de un model laser însă Zerox spune că utilizatorul își reduce consumul de energie şi costurile pentru consumabile şi economiseşte spaţiul.

Odată cu Xerox WorkCentre 6015, IMM-urile vor avea posibilitatea să producă mai mult, cu mai puţin, pentru că noul echipament compact color vine la pachet cu funcţii şi opţiuni care măresc productivitatea şi eficienţa, ocupând un spaţiu foarte mic”, afirmă Marius Trofăşilă, Product Manager Xerox România şi Republica Moldova. „Atunci când spaţiul este un element important, iar bugetele sunt ajustate, IMM-urile pot apela la multifuncţionalele compacte Xerox, care produc documente de o calitate remarcabilă, la costuri accesibile”.

Xerox WorkCentre 6015 imprimă cu 12ppm color şi 15 ppm alb-negru, la o rezoluţie de 1200 x 2400 dpi. Temperatura mică de topire a tonerului ajută la reducerea consumului de electricitate. Echipamentul poate fi conectat prin USB, reţea sau Wi-Fi.

To Top