Stiri

Xerox lanseaza noi imprimante laser color

Xerox lansează în România o nouă serie de imprimante laser color de mici dimensiuni destinate unor companii care pun accentul pe imagine. Xerox Phaser 6000/ 6010 asigură culori vii şi o claritate remarcabilă a imaginii, consumă puţină energie şi ocupă un spaţiu foarte mic, fiind ideală pentru utilizatorii casnici, cât şi pentru grupuri mici de utilizatori.
Echipamentul imprimă la o rezoluţie de până la 600 x 600 x 4 dpi, producând 16 nuanţe per pixel, cu numai o trecere a colii prin imprimantă, ceea ce presupune o gamă variată de culori pentru lucrări dintre cele mai complexe.

Viteza de tipărire a Xerox Phaser 6010 este de 12 pagini color/minut şi 15 pagini alb-negru/minut, iar a Xerox Phaser 6000 este de 10 pagini color/minut şi 12 pagini alb-negru/minut. Xerox Phaser 6500 şi WorkCentre 6505 sunt dotate cu tonerul EA Xerox, care foloseşte particule egale ca dimensiune şi formă, cu topire la temperaturi mai joase faţă de tonerul normal. De asemenea, Xerox Phaser 6500 şi WorkCentre 6505 reduc semnificativ impactul asupra mediului, prin imprimarea faţă-verso, prin utilizarea cartuşelor cu toner care generează cu 80% mai puţine deşeuri sau prin sistemul de operare extra silenţioasă care scade consumul energie.

To Top