Stiri

Abonamente de vara de la Cosmote

COSMOTE România anunţă că, începând de mâine, 15 iulie, toţi clienţii săi se vor putea bucura de un nou portofoliu de abonamente pentru utilizatorii de voce şi date, conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor de comunicare, de la XS până la XXL.

Noul portofoliu de planuri tarifare pentru abonaţi include cele mai utile servicii în viaţa de zi cu zi a consumatorilor: trafic de date, până la sute de minute naţionale şi internaţionale, până la mii de minute în reţea şi SMS-uri în reţea, până la mii de minute în reţeaua Romtelecom, până la sute de MMS-uri în reţea şi până la mii de minute de video-apeluri în reţea.

Mai mult, COSMOTE România introduce şase noi planuri tarifare pentru serviciul de internet 3G, oferind clienţilor cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă pentru soluţiile de date mobile ce includ până la 150 GB/lună de trafic la viteze de până la 21,6 Mbps pentru abonamentul XXL, disponibil la preţul de 30 de euro pe lună (TVA inclus).

Pe lângă cel mai mare pachet de trafic de date de pe piaţă existent în prezent prin intermediul planului tarifar XXL, compania a lansat şi o promoţie „fierbinte” de vară pentru abonamentele de internet mobil 3G de la XS la XL, oferindu-le tuturor clienţilor care activează până la 1 septembrie 2011 unul din noile abonamente (atât clienţii noi, cât şi abonaţii actuali, la reînnoirea abonamentului) dublul volumului de trafic de date inclus, pe viaţă.

Clienţii COSMOTE care semnează contracte noi sau îşi reînnoiesc abonamentele pot alege oricare dintre computerele portabile disponibile în portofoliu. Mai mult, noul portofoliu de date este disponibil şi împreună cu un nou computer portabil: Asus K52N. Acesta oferă o experienţă multimedia captivantă cu ajutorul ecranului de 15,6 inci, 16:9, cu AMD P320, procesor UMA şi placă video ATI Radeon HD 4200. Laptopul are un hard disc SATA de 500GB, cameră web de 0.3 MPx şi conectivitate WiFi 802.11, fiind disponibil cu sistem de operare preinstalat Windows 7 Home Premium. În plus, la achiziţia laptopului Asus K52N, clienţii primesc un mouse Microsoft.Abonamente Cosmote

To Top