Stiri

AG-AF101 cu obiective interschimbabile

La puțin timp după lansarea internațională a noii camere video AG-AF101 din seria AVCCAM, Panasonic România a dat publicității un comunicat de presă care face câteva clarificări în ceea ce privește prețul. Camera video profesională, prezentată în cadrul expoziţiei IBC de la Amsterdam, poate înregistra video în formate full HD (1080i/p)/720p inclusiv în modul nativ 1080/24p cu funcţia Full HD Variable Frame Rate (VFR). Noutatea absolută este dată de posibilitatea detașării obiectivului, de tipul Micro Four Thirds, de corpul camerei.

Camera video profesională AF101 reprezintă un mare pas înainte pentru profesioniştii din industria cinematografică care îşi doresc o cameră la un preţ avantajos şi vor ca aceasta să livreze imagini asemănătoare celor filmate pe peliculă de 35mm, fără a întâmpina însă compromisurile care apar când filmezi cu un DSLR. Revoluţionarul model AF101 Panasonic le permite acestora să obţină uşor imaginile pe care şi le doreau, fără să trebuiască să se adapteze limitărilor impuse de o cameră foto.” spune producătorul de film Barry Green.

Modelul va fi disponibil începând cu luna decembrie, însă se poate comanda în avans. Preţul estimativ este de 4.900 euro, fără TVA.Panasonic AF100

To Top