Stiri

Aplicația myDriveAssist de la Bosch citește semnele de circulație

Tablet PC Bosch pentru diagnoza auto
Tablet PC Bosch pentru diagnoza auto

Aplicația myDriveAssist recent dezvoltată de inginerii Bosch este capabilă să citească semnele de circulație, precum și să înregistreze și să proceseze alte informații pentru noile funcții ale vehiculelor. Datele sunt colectate de către smartphone de pe drumul pe care circulă șoferul, apoi sunt analizate de către un server central și sunt puse din nou la dispoziție pentru aplicațiile autovehiculului.

Aplicația Bosch, disponibilă gratuit în App Store și Google Play Store, utilizează camera integrată în smartphone pentru a citi semnele de circulație. Cu ajutorul său, programul recunoaște semnele de circulație și identifică limitele de viteză, semnele de anulare și zonele în care este interzisă trecerea. În plus, aplicația myDriveAssist avertizează șoferul vizual și acustic să nu depășească limita de viteză.

Semnele de circulație recunoscute pot fi de asemenea utilizate pentru a actualiza harta digitală stocată pe un server central: camera video identifică semnul de circulație și poziția sacu ajutorul receptorului GPS, apoi trimite datele anonim către serverul central. Se poate spune că aparatul „observă” mediul înconjurător „prin ochii mașinii”.

Informațiile privindmediul înconjurător pe care utilizatorii le adună pot fi integrate foarte repede în harta digitală. Limitele de viteză pot fi puse la dispoziția tuturor participanților la trafic în mod automat. Asta înseamnă că șoferii nu mai sunt dependenți de semnele de circulație locale; ei pot profita de avantajele celor mai recente informații disponibile din întreaga țară. Aplicația pentru smartphone myDriveAssist ajută șoferii să își facă loc prin jungla din mediul urban și crește siguranța rutieră.

Tablet PC Bosch pentru diagnoza auto

Tablet PC Bosch pentru diagnoza auto

To Top