Stiri

Probleme cu aragazurile Bosch: înlocuire gratuită a racordului de conectare la gaz

Aragazurile Bosch au reale probleme de calitate, iar aici nu e vorba doar de butoane care nu sunt fixate bine sau de cuptoarele care nu dau rezultatele dorite.

BSH Electrocasnice SRL face apel la toți posesorii de aragazuri marca Bosch, produse în perioada august 2006 – octombrie 2011, și la posesorii de plite încorporabile pe gaz marca Bosch, din inox, de 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptă, produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011, să verifice dacă aparatul lor electrocasnic este afectat .

Facem apel, în mod particular, la clienții care și-au verificat aparatele în campania anterioară și ale căror racorduri nu au necesitat înlocuire, să mai verifice aparatele încă o dată. Cauza este o posibilă defecțiune la un racord de conectare la gaz.

În anumite circumstanțe pot avea loc scurgeri de gaz și în cazuri extrem de rare poate apărea un risc de explozie.

Fiecărui proprietar al unui aparat afectat îi va fi oferită gratuit la domiciliu înlocuirea racordului de conectare la gaz de către un tehnician de service autorizat. Pentru evitarea oricărui pericol potențial, proprietarii aparatelor afectate trebuie să oprească imediat alimentarea cu gaz a aparatului și să întrerupă utilizarea acestuia până la înlocuirea racordului.

În România sunt afectate un număr de 4.332 de aparate electrocasnice produse în perioada 2006 – 2011.

Toți proprietarii de aragazuri marca Bosch fabricate între august 2006 și octombrie 2011 și de plite încorporabile pe gaz marca Bosch, din inox, 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptă, produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011, sunt rugați să verifice pe www.gascookingsafety.com dacă aparatul lor este afectat sau să apeleze numărul de telefon cu tarif normal 021 203 97 48, de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00, și sâmbăta, între orele 09:00 – 16:00. Înlocuirea gratuită a racordului la domiciliul proprietarului va fi realizată în cel mai scurt timp.

To Top