Stiri

Bateriile Colia dau viață telefonului

Telefoanele inteligente au nevoie de energie, în cele mai multe cazuri bateria încorporată oferind acestora o autonomie de numai două zile.
Importatorul VHCI Business Development răspunde acestei provocări lansând în premieră pe piața românească, o gamă nouă de baterii externe sub brandul propriu Colia Power. Ele sunt destinate telefoanelor produse de Apple, BlackBerry, sau cele ce rulează Android cum ar fi Samsung, HTC, LG și altele.

Această nouă gamă vine cu o inovație: o îmbunătățire semnificativă a portabilității prin integrarea conectorilor și prin adoptarea standardului USB pentru reîncărcarea lor.

Colia Power.Stick – modelul cel mai mic și mai portabil. Un design elegant cu o carcasa de aluminiu ce vine în 8 culori. Există 2 variante de conectori ascunși în capac: Apple și Micro-USB pentru BlackBerry și Android. Capacitatea e sufientă pentru a reîncărca un smartphone odată și jumătate. Reîncărcarea se face prin portul USB atașat.

Colia Power.QYG 5000 – are integrați ambii conectorii, pentru Apple și Micro-USB, în mod discret în carcasă. Capacitatea e suficientă pentru a încărca de 2-3 ori un telefon.

Colia Power Ideo 5500 – Dedicată doar telefoanelor ce folosesc portul Micro-USB, are un design elegant cu conectorii integrați elegant în carcasă.

Colia Power QYG 6000 – Energia disponibilă în baterie este afișată cu leduri verzi sub carcasa translucidă neagră. Prin adaptorul atașat se pot încarca orice dispozitiv care folosește conectorul Micro-USB, USB standard sau Apple. Reîncarcarea ei se face tot prin cablul conector integrat.

Colia Power Ideo 8000 – Potrivita pentru tablete, are două porturi USB de 1A și respectiv 2A și de asemenea o ieșire cu tensiune variabilă. Acoperă cam cea mai mare gamă de tablete existente.

Prețurile noilor baterii externe pentru telefoane variază între 148 lei și 279 lei în funcție de capacitate, iar cele pentru tabletă costă 365 lei.

Sursa: Fungadgets.ro via Media Look

To Top