Stiri

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC este disponibil pe playstation

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC
CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC

Havoc este primul DLC disponibil pentru versiunile PlayStation 4 și PlayStation 3 ale Call of Duty: Advanced Warfare, cel mai nou joc din seria Call of Duty. Acest pachet include patru hărți multiplayer noi, o noua armă (AE4) împreună cu o variantă personalizată a acesteia (AE4 Widowmaker), cât și noul mod co-op Exo Zombies.
Pe Core, acțiunea are loc într-o centrală nucleară dezafectată din deșertul Gobi, cu zone largi dar și tuneluri pentru cei care se simt bine în locații strâmte. Cei care excelează pe aceasta hartă pot activa drone de decontaminare care anihilează echipa adversă.

Urban este localizată într-o mega-clădire unde verticalitate este cuvântul de ordine, cu multe zone numai bune pentru combat intens, în timp ce Sideshow te plasează într-un motel abandonat din Wyoming, cu locații exterioare numai bune pentru sniperi, dar și cu un clovn plin de surprize, ce tronează în mijloc.

Nu în ultimul rând, Drift este o stațiune de ski din Munții Stâncoși cu un carusel în centru, perfect pentru cei mai curajoși, dar unde o avalanșă îți poate da toate planurile peste cap.

Call of Duty: Advanced Warfare Havoc este acum disponibil pentru PlayStation 4 și PlayStation 3, individual sau ca parte din Season Pass-ul ce conține inclusiv următoarele trei DLC-uri.

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC

To Top