Stiri

Vești mai puțin bune pentru posesorii de console PS3!

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Sony va închide magazinul digital pentru proprietarii de console PlayStation 3, Vita și PSP. Aceștia nu vor putea achiziționa noi jocuri și conținut media prin intermediul acestor console din acest an. Închiderea PlayStation Store este programată pentru data de 2 iulie 2021, însă această dată nu este bătută în cuie.

Dacă dețineți una dintre aceste console, Sony spune că veți putea descărca din nou orice joc achiziționat anterior, precum și conținut video prin lista de descărcări de pe aceste dispozitive. În plus, utilizatorii vor continua să aibă posibilitatea de a valorifica voucherele pentru jocuri și abonamentul PlayStation Plus. După termenul limită, nu va fi posibil să cumpărați jocuri sau conținut nou și nici să efectuați achiziții în joc. În plus, nu va fi posibilă valorificarea fondurilor pe PS3, PSP sau Vita după 2 iulie, respectiv 27 august 2021.

Compania spune că a luat decizia „într-un efort de a concentra resursele pentru PlayStation Store pe PlayStation 4 și PlayStation 5. În realitate, Sony dorește să înregistreze venituri mai mari și să determenii posesorii de PlayStation 3, Vita și PSP să cumpere noua consolă PlayStation 5, care este mult mai scumpă. (Află mai multe despre PlayStation 5)

To Top