Stiri

Camere foto pentru vacanta de vara

Vara este cu precadere un anotimp al vacantelor si al excursiilor fiind momentul ideal pentru achizitia unei camere foto digitale. Activitățile pe care turistii le desfășoară în vacanță presupun de multe ori multă mișcare în natură dar și practicarea unor sporturi solicitante cum ar fi sporturile acvatice.

Pentru consumatorii care doresc o cameră foto rezistentă la apă, Koyos.ro recomandă camera foto Canon PowerShot D10, impermeabilă până la 10 m adâncime şi protejată complet împotriva prafului. Aparatul are o rezoluţie de 12,1 MP, obiectiv cu zoom optic 3x şi tehnologie avansată de detectare a mişcării. Pasionaţii de camere foto pot alege din oferta Koyos.ro şi aparatele foto impermeabile de la Sony, respectiv Sony Cyber-Shot DSC-TX 5 Red sau Sony Cyber-Shot DSC TX10 Black.
Aceste modele sunt impermeabile până la 3 metri, rezistente la praf şi îngheţ îşi păstrează supleţea şi eleganţa. În plus faţă de varianta TX 5 Red, modelul TX 10 Black de la Sony oferă posibilitatea de a captura imagini 3D panoramice. Datorita funcţiei Unghi panoramic multiplu, se creează cadre asemănătoare celor 3D, ce pot fi explorate prin înclinarea ecranului camerei foto. Nou intrat în oferta Koyos.ro, pe acest segment foto, este aparatul Panasonic Lumix FT-3 Silver, cu design unic şi funcţii de ultimă generaţie. Printre caracteristicile acestei camere foto se numără rezoluţia de 12.1 MP, lentilele LEICA DC VARIO-ELMAR, ecran de 2,9 inci, durată de înregistrare de peste 100 de minute, stabilizator de imagine, zoom optic de 4,6x. Aparatul este disponibil la comandă în oferta Koyos.ro şi vine cu o garanţie de 36 luni.
Canon PowerShot D10

To Top