Stiri

Canon a anunțat PowerShot ZOOM, o cameră foto de buzunar cu super-zoom

Canon PowerShot ZOOM
Canon PowerShot ZOOM

Canon a lansat PowerShot ZOOM, un aparat foto de 12 megapixeli, mic şi uşor, cu stabilizator de imagine şi cu zoom în trepte, simplu de utilizat. Canon PowerShot ZOOM este un aparat foto cu obiectiv nedetaşabil, de tip monoclu, cu capacitate de filmare Full HD şi super-zoom. Cu zoom de 100mm, 400mm sau zoom de 800mm digital, acest aparat foto digital compact este ideal pentru activităţile în aer liber. Iubitorii de natură îl pot folosi pentru a se apropia de animalele sălbatice păstrând siguranța.

Canon PowerShot ZOOM poate obţine distanţe focale de 100mm şi 400mm cu diafragmă de f/5.6 sau de f/6.3, păstrând focalizarea clară pe subiectele aflate la depărtare. Modelul are un zoom digital extins, echivalent cu 800mm.  Având o greutate de numai 145g şi un zoom incredibil pentru această dimensiune, acest model le permite utilizatorilor să realizeze fotografii şi filmări de calitate fără a avea nevoie de un echipament greu.

Urmărește un video cu PowerShot ZOOM

Aparatul foto poate fi controlat cu o singură mână folosind cinci butoane accesibile pentru fotografiere, filmare Full HD şi pentru redare, dar şi pentru afişarea meniului pentru o utilizare cât mai uşoară. PowerShot ZOOM este intuitiv, foloseşte un meniu simplificat şi poate fi operat cu uşurinţă. Controlul automat complet al fotografiilor şi filmării Full HD 1080P în format MP4 le oferă utilizatorilor posibilitatea să surprindă momente de familie importante, precum prima zi de antrenament a copilului sau o excursie la zoo în care să observaţi animalele din depărtare, fără a fi nevoie să modificaţi setările aparatului foto. Vizorul electronic inteligent (EVF) este amplasat discret pentru a evita obstrucţionarea şi pentru a permite utilizatorilor să se bucure de imagine la o rezoluţie mare.

Procesorul puternic DIGIC 8 surprinde momentele în imagini clare şi pline de culoare şi permite fotografierea în rafală la 10 cadre per secundă pentru a surprinde acţiunea. Cu ajutorul senzorului de 12 megapixeli, utilizatorii pot fotografia animalele sălbatice în mişcare, datorită rezoluţiei mari şi a capacităţii de citire rapidă pe care le oferă. PowerShot ZOOM este ideal pentru surprinderea momentelor intime în familie, datorită opţiunii de focalizare automată continuă cu urmărirea feţei şi AF 1 punct.

Cu ajutorul Stabilizatorului Optic de Imagine avansat, PowerShot ZOOM realizează imagini nemişcate şi clare în timpul fotografierii sau observării de la distanţă. Deşi este un model uşor, acesta are o baterie cu durată de viaţă extinsă care poate fi încărcată de la dispozitive USB Type-C USB-PD compatibile în mai puţin de două ore, ideal pentru fotografiere în timpul plimbărilor.

Canon PowerShot ZOOM Caracteristici principale:

  • Senzor de 12,1 megapixeli
  • Zoom în 3 trepte, la distanţe focale de 100 mm, 400 mm, 800mm
  • Stabilizator optic de imagine cu 4 axe
  • Filmare Full HD la 1080p @ 24/25/30 cps
  • Dispozitive compatibile cu USB Type-C USB-PD
  • Wi-Fi şi Bluetooth
To Top