Stiri

Canon a lansat camerele PowerShot SX520 HS şi PowerShot SX400 IS

Canon a lansat două camere foto noi, de tip bridge, uşoare, cu un super zoom, ideale pentru capturarea detaliilor ascunse, atât la distanţe apropriate, cât şi îndepărtate – PowerShot SX520 HS şi PowerShot SX400 IS. Beneficiind de zoom optic de 42x şi 30x, ambele modele integrează experienţa optică Canon în carcase de excepţie, extrem de compacte, ideale pentru capturarea oricărei ocazii speciale la calitatea pe care o merită.

Dezvoltată pentru a vă ajuta să faceţi faţă oricărei situaţii, obiectivul cu zoom optic 42x al camerei PowerShot SX520 HS este suficient de versatil pentru a captura toate subiectele, de la vacanţele pe care nu trebuie să le pierdeţi până la zilele libere. Cu un obiectiv cu unghi larg de vizualizare de 24 mm, aceasta oferă flexibilitatea de a captura privelişti vaste, în timp ce distanţa focală impresionantă de maxim 1008 mm vă permite să focalizaţi detaliile aflate la distanţă.
Ambalată într-o carcasă compactă, uşoară, PowerShot SX400 IS conţine un zoom optic puternic 30x, perfect pentru acele momente pe care nu vreţi să le pierdeţi. Designul compact, uşor de purtat oriunde aţi merge, cu o curea mare, confortabilă, şi gama largă de focalizare între 24-720 mm, vă permit capturarea întregii acţiuni. Cu ajutorul ambelor modele puteţi fotografia instantaneu subiecţi care se mişcă rapid – întârzierea redusă a declanşării, algoritmii îmbunătăţiţi şi focalizarea automată foarte rapidă vă garantează că nu veţi pierde nicio ocazie.

PowerShot SX520 HS dispune de sistemul HS de la Canon, care combină procesorul DIGIC 4+ cu senzorul CMOS cu iluminare din spate de 16 MP cu sensibilitate ridicată, asigurând rezultate clare şi detaliate, în culori realiste, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. PowerShot SX400 IS este perfectă pentru capturarea momentelor de la răsăritul până la apusul soarelui, cu un senzor CCD de 16 MP şi DIGIC 4+, oferind rezultate uimitoare de fiecare dată.

Canon

To Top