Stiri

Canon adaugă noi modele gamei i-SENSYS

Canon i-SENSYS LBP351x
Canon i-SENSYS LBP351x

Canon anunță lansarea a patru noi modele de imprimante monocrom și color. Modelele i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx și LBP712Cx, răspund provocărilor legate de imprimare din companiile mari, ofera productivitate crescuta si configurație flexibilă într-un design robust și compact.

Gândite pentru grupuri de lucru dintr-o varietate de industrii precum sănătate, drept și vânzări, aceste imprimante aduc noi niveluri de productivitate gamei i-SENSYS. Cu viteze de 55 și respectiv 62 ppm, modelele i-SENSYS LBP351x și LBP352x optimizează eficiența firmelor, oferind volume mari de imprimare alb-negru. Pentru a crește și mai mult eficiența la birou, modelele i-SENSYS LBP351x și LBP352x vă oferă capacitate totală mai mare de coli, de până la 3.600 de pagini. Modelul i-SENSYS LBP710Cx are o viteză de imprimare color de 33 ppm, cu o capacitate maximă de 2.300 de pagini, în timp ce modelul i-SENSYS LBP712Cx are o viteză optimă de imprimare color de 38 ppm și poate suporta până la 1.200 de pagini.

Canon i-SENSYS LBP351x

Canon i-SENSYS LBP351x

Toate aparatele sunt suficient de mici pentru a încăpea în spații restrânse, permițând companiilor să mențină eficient contactul cu clienții și colaboratorii. Opțiunile flexibile de configurare pot satisface cerințele specifice unei întregi suite de medii de lucru, având capacitatea de a adăuga patru casete adiționale și de a alimenta cu suporturi media de dimensiuni personalizate – precum bilete bancare sau rețete. În plus, modelele i-SENSYS LBP710Cx și i-SENSYS LBP712Cx dispun de un nou toner color capacitate de mare, ceea ce înseamnă o durată mai mare înainte de înlocuire. Acest lucru permite simultan firmelor o reducere a costurilor și o creştere a eficienței.

Ambele serii dispun de conectivitate prin cloud și imprimare mobilă, oferind funcționalitate extinsă într-un aparat compact. Suportul pentru Apple AirPrint și Mopria permite angajaților să imprime documente de pe dispozitivele mobile compatibile de oriunde s-ar afla, în timp ce companiile pot beneficia de compatibilitatea cu serviciile de imprimare din cloud prin Google Cloud Print. Mai mult, integrarea neîntreruptă cu platforma Canon de management al imprimării, uniFLOW, oferă tuturor grupurilor de lucru ale firmei funcționalitate la nivel enterprise. Tehnologia Quick First-Print de la Canon permite imprimarea documentelor în câteva secunde, chiar și din modul sleep, maximizând eficiența companiilor. Imprimantele includ și suport pentru standardul PCL5e/6 și limbajele de imprimare Adobe PostScript, pentru o compatibilitate mai bună la integrarea în rețea.

Noile modele i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx și LBP712Cx vor fi disponibile în Europa începând cu luna iulie 2016.

To Top