Stiri

Canon anunţă EOS 5D Mark III

EOS 5D Mark III

Canon a anunţat noul model EOS 5D Mark III ce va înlocui mai vechiul EOS 5D Mark II. Un nou senzor full-frame de 22.3 megapixeli oferă o rezoluţie ideală pentru poze şi filme HD, precum şi o fotografire la 6 cadre pe secundă, în timp ce sistemul AF în 61 de puncte oferă o viteză mai mare și flexibilitate. Echipat cu cea mai nouă tehnologie de procesare, DIGIC 5+, EOS 5D Mark III deţine şi funcţii video îmbunătăţite şi un control audio mai bun.

EOS 5D Mark III deţine cel mai nou procesor de imagine, Canon DIGIC 5+. Arhitectura avansată a senzorului oferă o gamă ISO nativă cuprinsă în intervalul 100-25.600, cu posibilitatea de extindere la 102.400, facilitând captura unor imagini clare, de calitate chiar şi la lumină slabă.

Ca parte a sistemului EOS, modelul EOS 5D Mark III este compatibil cu cele peste 60 de lentile EF, incluzând şi modelul EF 24-70mm f/2.8L II USM – cel mai nou model wide-angle zoom de la Canon ce face parte din celebra serie L. De asemenea, camera este compatibilă şi cu noua gamă de accesorii anunţată recent, ce este concepută să ofere cretivitate extinsă. Din aceasta face parte şi noul Speedlite 600EX-RT – un flash TTL performant ce deţien o conectivitate wireless.

EOS 5D Mark III reprezintă un important pas înainte pentru seria EOS 5D”, a declarat Kieran Magee, Marketing Director, Professional Imaging, Canon Europe. „EOS 5D Mark II este un aparat foto de excepţie, de aceea am ascultat sugestiile pasionaţilor pentru a îmbunătăţi performanţele pe toate direcţiile. Această cameră a fost concepută să satisfacă orice provocare creativă – este mai rapidă, mai receptivă şi deţine tot ce ii trebuie pentru a se adapta la orice mediu, de la fotografie de studio la filmare creativă, oferind rezultate de cea mai bună calitate”.

EOS 5D Mark III

To Top