Stiri

Canon EOS 7D

Doar pentru profesionisti. Canon a lansat noua cameră SLR, EOS 7D. Încorporând un nou senzor APS-C CMOS de 18MP, creat de Canon, EOS 7D beneficiază de procesor Dual “DIGIC 4” pentru a oferi performanţe ridicate în toate condiţiile de iluminare, un domeniu ISO ce poate fi extins până la 12.800 şi o fotografiere continuă la 8 fps-uri – fără ajutorul accesoriilor adiţionale.

Canon EOS 7D

Camera deţine un nou ecran LCD Clear View II de 3”, conceput să combată efectul de glare prin eliminarea stratului de aer dintre geamul protector al LCD-ului şi cristalul lichid. Avest nou ecran are un unghi de vizualizare de 160 grade, fiind eficient chiar şi în lumină strălucitoare. Asemănător modelului EOS 5D Mark II, un senzor ambiental de lumină situat pe marginea ecranului poate ajusta în mod automat luminozitatea în funcţie de parametrii mediului înconjurător.

EOS 7D

Canon a ţinut cont de feedback-ul fotografilor atunci când a conceput corpul modelului EOS 7D şi tehnologiile integrate în acesta. Corpul din aliaj de magneziu oferă protecţie împotriva factorilor externi. Construcţia dură dar în acelaşi timp uşoară ca greutate, este concepută să protejeze împotriva umezelii şi a prafului.

EOS 7D este compatibil cu toate lentilele EF şi EF-S precum şi cu modulele flash Canon EX Speedlites. Canon EOS 7D poate fi utilizat şi împreună cu bateriile BG-E7 sau cu telecomenzile RC-1/RC-5.

Preturi Canon EOS: Canon EOS 7D Body 7.309 RON, Canon EOS 7D + obiectiv EF-S15-85IS – 10.189 RON.

To Top