Stiri

Canon lansează EOS 70D

Canon EOS 70D
Canon EOS 70D

Canon lansează EOS 70D, un nou model DSLR. Noul EOS 70D dispune de un senzor CMOS APS-C nou, de 20.2 megapixeli, proiectat şi produs de Canon. Este primul DSLR din lume care foloseşte tehnologia Dual Pixel CMOS AF, care oferă un autofocus rapid şi precis atât în timpul filmării, cât şi pentru fotografierea în mod Live View.

Împreună cu procesorul DIGIC5+ de 14-bit şi cu cele 19 puncte de focus în cruce, EOS 70D surprinde imagini cu viteza de până la 7 cadre pe secundă, cu rafale de până la 65 de imagini JPEG, respectiv 16 cadre în format RAW. Totodată, acesta beneficiază de o sensibilitate ISO nativă 100-12800, care permite fotografierea în condiţii de luminozitate scăzută şi viteze de declanşare mai mari, păstrând calitatea imaginilor.

Noul Canon Dual Pixel CMOS AF oferă performanţe rapide ale autofocusului în timpul fotografierii în mod Live View, claritate şi precizie în timpul înregistrării în format Full HD.
Ecranul tactil Clear View LCD II Vari-angle de 3 inci (7,7 cm) cu o rezoluţie de 1040k, este ideal pentru înregistrări video sau pentru încadrarea imaginilor din unghiuri creative sau neobişnuite. Ecranul suportă o serie de gesturi precum zoom cu două degete şi glisare – perfect pentru navigarea prin meniuri, modificarea setărilor sau trecerea de la o imagine la alta în modul de vizualizare.

Canon EOS 70D

Canon EOS 70D

To Top