Stiri

Canon lanseaza noul IXUS 300 HS

Seria de camere IXUS este completată cu un nou exemplar perfect pentru vacanță. IXUS 300 HS este o cameră digitală, compactă disponibilă cu un finisaj pe argintiu metalic, negru mat sau alb lucios.

IXUS 300 HS este primul model care deţine noul sistem Canon HS, ce reuneşte un senzor CMOS de 10 megapixeli şi procesorul DIGIC 4 pentru a oferi performanţe îmbunătăţite la o iluminare scăzută şi fotografiere rapidă. Noua combinație ar tebui să rezolve măcar o parte din problemele care apar atunci când doriți să faceți fotografii la o petrecere sau într-un club iar lumina nu e tocmai ideală. Performanţele camerei în condiţii de iluminare scăzută sunt îmbunătăţite de o lentilă f/2.0 cu unghi extins, 28 mm, şi zoom optic 3.8x, ce ajută utilizatorii să se apropie de acţiune şi permit unui flux mai mare de lumină să ajungă la senzor.

IXUS 300 HS poate să captezescene cu 3.7 fotografii pe secundă şi o rezoluţie maximă de 10 megapixeli, sau până la 8.4 cadre pe secundă la o rezoluţie de 2.5 megapixeli, la folosirea modului High Speed Burst.Canon IXUS 300 HSCanon IXUS 300 HS

To Top