Stiri

Canon lansează noul PowerShot SX620 HS

Canon SX620 HS
Canon SX620 HS

Canon lansează astăzi modelul PowerShot SX620 HS, o cameră foto compactă cu superzoom. Datorită noului zoom optic 25x, această cameră foto este perfectă pentru a surprinde momente importante, datorită senzorului CMOS de 20,2 megapixeli și procesorului DIGIC 4+.

Când fotografiați în mişcare, funcția de Stabilizare Inteligentă a Imaginii cu opt moduri se adaptează practic oricărui scenariu.
Modelul PowerShot SX620 HS vă oferă libertatea de a filma Full HD, ca să puteți retrăi mereu momentele deosebite din viaţa voastră. Sistemul Dynamic IS (de stabilizare dinamică a imaginii) vă oferă stabilitate vizuală în fiecare cadru, menținându-vă imaginile clare, chiar și la zoom mare sau la filmarea cu camera ținută în mână. Funcția Story Highlights combină fotografiile și videoclipurile dvs., creând cadre pline de viaţă ale momentelor de familie sau din vacanțe.

Funcția Creative Shot adaugă efecte și filtre stilistice – precum Fish-eye Effect si Miniature Effect – fotografiilor dvs., pentru a le da o notă artistică, oferindu-vă cinci versiuni separate alături de imaginea originală și construindu-vă o colecție proprie de fotografii interesante pe care le puteți păstra de-a lungul timpului.

Fie că sunteți în vacanță sau exploraţi oraşul, vă puteți împărtăși ușor fotografiile cu cei dragi, conectându-vă rapid la dispozitive inteligente prin Dynamic NFC și transferând fotografiile prin aplicația Camera Connect – sau le puteți stoca direct în cloud, prin servicii precum irista de la Canon, prin intermediul Wi-Fi. Pentru încărcări directe și noi metode de distribuire, modelul PowerShot SX620 HS este compatibil și cu Canon Connect Station CS100.

Canon SX620 HS

Canon SX620 HS

To Top